Tekkat Panel, çatı ve cephe sistemlerinde yükselen değer olmaya devam ediyor. Kalite alanında Crazy Productions tarafından gerçekleştirilen Uluslararası Kalite ödül töreninde Tekkat Panel firması "Yılın En İyi Metal Firması" olarak ödüllendirildi.
Bu başarıya ek olarak, Roma Prodüksiyon tarafından; kadına şiddete karşı farkındalık yaratmak amacıyla düzenlenen ödül töreninde Tekkat Panel, "Yılın Çatı ve Cephe Panel Firması"seçilerek sektöründeki yükselişini bir kez daha kanıtlamış oldu.

YÜKSEK KALİTE VE HIZLI TESLİMAT

Tekkat Panel adına CEO Emre Aksu ve Satış Pazarlama Müdürü Emrah Aksu ödül törenlerinde yaptıkları açıklamalarda öncelikle özverili çalışanlarına, iş ortaklarına ve müşterilerine teşekkürlerini vurguladılar. Pandeminin, küresel ekonomik ve siyasi zorlukların üretim ve tedarik zincirlerini etkilediği bu dönemde Tekkat Panel çalışanlarının ve iş ortaklarının gösterdiği büyük özveri ile müşterilerine hem yüksek kalite hem hızlı teslimat hem de uygun fiyatlandırma ile hizmet vermenin gururunu yaşadıklarını belirten Tekkat Panel yöneticileri, bu ivme ile birlikte yeni yatırımlara ve ürün portföylerini genişletmeye devam edeceklerini belirttiler.

İZOCAM'A 3 AYRI PRESTİJLİ ÖDÜL! İZOCAM'A 3 AYRI PRESTİJLİ ÖDÜL!

YILLIK 5 MİLYON METRE ÜRETİM

Bir ilke imza atarak Alman teknolojisini Türkiye'ye getirip, kaliteli ve ekonomik sandviç panel üretimine başlayan Tekkat Panel, Kocaeli'ndeki tesislerinde yüksek kaliteli makine parkı ile çatı paneli, cephe paneli, sandviç panel kalitesinde üretim yapıyor. Ekonomik, sağlam, uygun sandviç panel üretimi ile konusunda oldukça iddialı olan Tekkat Panel, 25 yılı aşkın süredir bu alanda ticari faaliyetlerini sürdürmekle birlikte son 5 yıldır aktif olarak farklı ürün seçenekleri ile üretim gerçekleştiriyor. Daha önceleri bölgesel çapta faaliyet gösteren firma bugün hem Türkiye genelinde hem de Avrupa, Afrika, Yakın Asya ülkelerine ihracat yapabilir konuma geldi. Ülkemizde ve bölgemizde inşaat sektörünün hızlı yükselişine paralel şekilde em büyüme hem de kalite odaklı sürdürülebilir müşteri memnuniyeti ve büyüme stratejisi izleyen Tekkat Panel, mevcut panel hatlarında yıllık yaklaşık 5 milyon metre üretim gerçekleştirebiliyor.