Firmanızın dünden bugüne çalışmaları hakkında bilgi verir misiniz?

Sarıtaş Yapı Malzemeleri olarak; kuruluşumuzdan itibaren sadece yakın çevremizle kalmayıp ülkemizin dört bir yanına ve talep halinde ise yurt dışına alt yapı, üst yapı, drenaj sistemi, otomatik sulama sistemi ve havuz malzemeleri sevkiyatları gerçekleştirdik. Öncelikli olarak firma hedefimiz, dünyada azalmakta olan tatlı su kaynaklarımızı müşterilerimize en ekonomik ve en faydalı şekilde kullanmalarını sağlamaktır.

Hedef kitlenize hangi ürün ve çözümlerinizle hizmet veriyorsunuz?

Firmamız üst yapı, alt yapı, sulama, damlama, tarımsal ve havuz sistemleri olmak üzere geniş bir alanda müşterilerine çözüm sunmaktadır. Ağırlıklı olarak çalıştığımız altyapı ve sulama ürün gamı başta olmak üzere tüm ürünlerimizde kaliteyi en uygun fiyatlarla sunuyor, katma değer sağlıyoruz.

2020 yılını firmanız ve sektörünüz açısından nasıl değerlendiriyorsunuz?

2020 yılında tabi ki diğer firmalar gibi bizde pandemi sürecinden etkilendik. Ancak pandemi sürecinde sektörümüz herkes tarafından ilgi çeken bir hal aldı. Dolayısıyla bağlantı kurduğumuz peyzaj ve tarım firmaları, anlaşmalı olduğumuz belediyeler çalışmalarına devam etti. Biz de bu süreçte pandemi sürecini iyi takip edip sağlık önlemlerimizi alarak çalışmalarımızı hız kesmeden sürdürdük. Hizmet verdiğimiz otomatik sulama sistemi malzemelerinin; distribütörlüğünü yaptığımız RAINBIRD markasının ürünlerini ise gelen talepler doğrultusunda en erken şekilde yanıt vermek amacıyla 2020 yılının tamamında yurt dışı alımlarımıza hız kesmeden devam ettik. Önümüzdeki dönem için de umutluyuz.

Önümüzdeki süreçte hedefleriniz nelerdir?

Asıl hedefimiz tabi ki gelecek nesillere daha sağlıklı ve güzel bir dünya miras bırakmak için mücadelemizi devam ettirmek, bunun için de tatlı su kaynaklarımızı minimum seviyede fakat maksimum verimlilikte kullanılmasını sağlamak. Bu mücadelemiz dahilinde dünya genelinde gelişen sulama teknolojisini kullanıcılarımıza en iyi şekilde aktarıp, daha verimli bir sulama sistemi kurulmasını sağlamak başlıca hedeflerimizden biridir.