1998 yılından bu yana faaliyet gösteren Permisan Perde Sistemleri, sektörünün önde gelen isimleri arasında yer alıyor. Dekoratif perde üretimine farklı bir yaklaşımla giren marka, geniş ürün gamı ve kalitesiyle öne çıkıyor. Sürekli kendini yenileyen marka marka hem yurt içindeki hem de yurt dışındaki prestijli projeler tarafından tercih ediliyor.

Bu projeler arasında öne çıkan isimlerden biri de Taşkent Hilton. Özbekistan’ın başkentinde yer alan bölgenin en dikkat çeken yapıları arasında yer alan Taşkent Hilton projesine Permisan çözüm sundu. Kaliteli perde sistemleriyle marka projeye hem işlevsel hem de estetik yönden değer kattı. 

Kalite, süreklilik ve müşteri memnuniyetine önem veren Permisan Perde Sistemleri, çözüm sunduğu projeler arasında Kristal Kule Finansbank, Turkcell Genel Müdürlük Binası Maltepe, Türkiye Finans Katılım Bankası Gene Müdürlük Ümraniye, Kuveytturk Bankacılık Üssü, Selçuk Ecza Deposu, Vakko Genel Müdürlük, Albaraka Türk Genel Müdürlük Ümraniye, TEB Genel Müdürlük Ümraniye ve Abdiibrahim Genel Müdürlük gibi daha birçok proje yer alıyor.