Candemir İnşaat’ın başarı hikayesini öğrenebilir miyiz? 

1998 yılında Gaziantep’te kurulduk. Sektör hayatımıza her gün yeni hedefler ekleyerek ulaştığımız bugünlerde; önceliği kalite ve güvence olan yaşam alanları üreten bir firmayız. Modern rezidans projelerimizle Gaziantep’te referans gösterilen güvenilir inşaat firmalarının başında geliyoruz. Artık İstanbul’da da büyüyoruz. İstanbul projelerimizi 2020 başından itibaren hayata geçirmeye başladık.  Her işimiz için gösterdiğimiz sonsuz özveri ile teknolojiyi birleştirerek günümüz yaşam koşullarına uygun rahatlığın ve konforun ön planda tutulduğu konutlar inşa ediyoruz. 

Bugüne kadar inşaat sektöründe neler yaptınız? İstanbul’da ki projeniz/ projeleriniz hakkında bilgi verir misiniz?

Gaziantep’te gerçekleştirdiğimiz rezidans projeleri arasında Asce Safir, Vadi Evler, İpek Plaza, Asce Sarıyer, Safir Konutları, Türkmen Sitesi, Elit Evler, Verda Housing yer alıyor. Gaziantep’in en hızlı gelişen ve değer kazanan bölgelerinde yer alıyoruz. 2017 yılında ise yapı sektöründeki deneyimimizi İstanbul’a da taşımak istedik. Ve bu hedefimiz doğrultusunda İstanbul’da da bir firma kurduk. İstanbul’daki projelerimizi Plusera İnşaat adıyla hayata geçiriyoruz.  

Plusera İnşaat adıyla İstanbul Maltepe’de merkezi bir kent lokasyonunda dört bloktan oluşan büyük bir projeye imza atacaksınız. Bu projenin özellikleri hakkında bilgi verir misiniz?

Maltepe’nin gözde bir lokasyonunda dört blok, 397 bağımsız bölüm ve 20 ticari üniteden oluşan Plusera İnşaat projesine başladık. Projenin her metrekaresini özenle ve titizlikle projelendiriyoruz.  İstanbul’un önde gelen bir mimarlık ofisiyle birlikte çalışıyoruz. Plusera City Maltepe'nin geniş teraslı ferah daireleri ile Marmara Denizi ve Prens Adaları’nın eşsiz manzarasını da kapsıyor. Dilediğiniz şekilde özgürce dekor edebileceğiniz büyüklükteki teraslarınız içerisinde kendi küçük bitki bahçenizi yaratabileceğiniz farklı büyüklüklerde yeşil alanlar da tasarladık.