Uzun yıllara dayanan tecrübesi ile temelleri 2017 yılında atılan İnsu Havuz ve Yapay Göletler, geniş bir kalemde müşterilerine hizmet veriyor. Yüzme havuzu yapımı ve onarımı, yüzme havuzu ekipman, aksesuar ve kimyasal satışı, yapay gölet imalatları, prefabrik havuz uygulamaları, süs havuzu imalatı, sauna imalatı, hidromasaj havuzları imalatı, şok havuzu imalatı, buhar odası ve kabini imalatı, Türk hamamı imalatı, kar odası, buz çeşmesi imalatı, tuz odası imalatı, macera duşu imalatı kısacası suyun olduğu bütün uygulama gruplarında hizmet veren markanın en önemli hizmet kalemlerinden biri de süs havuzları. 

GÖRSEL ZENGİNLİK SUNUYOR

Şehirlerde artan kentleşme ve nüfus yoğunluğu insanların doğaya olan özlemini arttırıyor. Süs havuzları bu ihtiyaca cevap veren en önemli çalışmalardan biri. Görsel zenginliği ve suyun sakinleştirici özelliği ile nedeniyle süs havuzları yaşam alanlarına değer katıyor. İnsu Havuz ve Yapay Göletler ise uzun yıllara dayanan tecrübesi ile süs havuzları uygulamasında profesyonel çözüm sunan markalar arasında yer alıyor. Marka hem görsel tecrübesi, hem teknolojiyi takip etmesi sayesinde süs havuzu yapılacak alanın büyüklüğüne göre müşterilerine alternatifler sunuyor. 

Süs havuzu yapımında çok farklı teknolojiler kullanan ve maliyeti minimize ederek müşterilerine su terapisi imkânı sağlayan firma, kente dinamizm katıyor.