Betonlaşmanın her geçen gün arttığı kentlerde özlem duyulan ihtiyaçlardan biri de hiç kuşkusuz yeşil alanlar. Nüfus yoğunluğu, iş stresi, trafik gibi birtakım sorunlar bu özlemi her geçen gün daha da pekiştiriyor. Günümüzde park gibi kamusal alanların yanı sıra konut, ofis, AVM gibi yapıların da en önemli albenisi olan peyzaj alanları doğru çözümlerle insanlara nefes aldırıyor. Peyzaj sektöründe 2006 yılından bu yana faaliyet gösteren Siba Mühendislik ise bu alanda başarılı çalışmalara imza atan isimler arasında…

ŞEHRE DEĞER KATIYOR

Ziraat mühendisleri Alparslan Sezginer ve Bülent Uğuzer tarafından kurulan firma, profesyonel kadrosu ve bilgi birikimiyle bugüne kadar sayısız projeye imza attı. Peyzaj tasarımındaki başarısını uygulamaya da taşıyan Siba Mühendislik, çalışmalarıyla şehre değer katıyor. 

Hem tasarım (autocad, sketcup, lumion, photosop) hem de uygulama hizmetlerinde (yapısal ve bitkisel uygulamalar) çözümler sunan firma yol, drenaj ve otomatik sulama sistemleri, kent donatıları, aydınlatma, bitkisel çalışmalar gibi alanlarda çalışmalarını sürdürüyor. Kullanıcının hayallerini gerçeğe dönüştüren Siba Mühendislik’in çözüm sunduğu projeler arasında Nevsa ve Bey Kasr-ı Konakları, Ak Towers, Önay Garden Residence, Esenbahçe Konutları, Maximum Evleri, Lila Konutları, Barbaros Point Otel, North Panaroma İstanbul, Terrace Koru, Yakacık Meydanı, Belediye Park ve Bahçeleri de yer alıyor. Çalışmalarında sürdürülebilirliğe odaklanan marka çevreyle uyumlu işlere imza atıyor.