Sunset İncek projesini hayata geçirme fikri nasıl doğdu? Projenin yatırım değeri nedir?
Ailemizin Ülkealan pasajı ile başlayan ve özellikle Ankara’da 20 ye yakın bitirmiş olduğu projeyle devam eden inşaat geçmişi, benim meslek seçimimde etkili olmuştur.1997 tarihinde Yıldız Teknik Üniversitesinden İnşaat Mühendisi olarak mezun oldum. Sonrasında yüksek lisansımı tamamlarken çalışmaya ve kendi alanımda deneyim kazanmaya devam ettim. Yaptığım projelerde hep bu da olsaydı düşüncesiyle eksiklikler gördüğümün farkına vardığım andan itibaren; ben nerede yaşamak isterim? Nasıl bir alan beni ve ailemi güven, huzur ve konforla yaşatabilir? sorularına cevap aramaya, ve bir inşaat mühendisi olarak çözümler bulmaya çalıştım. Bunun sonucunda; İncek bölgesinde fzibilite çalışması yaptırdım. Şehre yakınlığıyla, bölgenin en yüksek noktasında, Mogan gölü manzaralı, temiz havası ve şehirden kopmadan sessizlik içinde yaşanabilecek, tüm yaşamsal ihtiyaçların da hemen yanı başında karşılayabilecek durumda olduğunu gördüğüm bu arazide istediğim konforlu alanı geniş ve çocuklu aileler için tasarlayabileceğimi düşündüm. Doğru lokasyon ve doğru proje formülüyle, gayrimenkul alıcısına hem kar ettiren hem de markalı projeler inşa etmek noktasıyla hareket ederek Sunset İncek Projesi doğmuş oldu. Doğa ile iç içe yaşanabilir alanların ferahlığını Ankara’nın değerine değer katan bölgesinde Başkentlilere hissettireceğiz… Projemizin yatırım değeri ise; 90.000.000 TL.
 
Projenin özellikleri hakkında bilgi verir misiniz? Sosyal donatıları hakkında bilgi verir misiniz?
Projemiz 10.000 m2 alan üzerinde iki konut kulesi, bir yatay bloktan oluşmaktadır. Ankara’nın oksijeni en bol ve gözde yerleşim yeri İncek’te yer alan projemizde 2+1, 3+1+1, 5+1+1 ve 6+1+1 daire seçeneklerimiz bulunmaktadır. 24 m2 ile 48 m2 arasında değişen ada mutfaklarımızla diğer projelerden mimari olarak farklı bir dokunuş sunmaktayız. Projemizde +1 konsepti ile daha geniş ve bağımsız alanlar yaratılmıştır. 6950 m2 peyzaj alanına sahip projemizin yeşil ile iç içe olmasına özen gösterilerek araç dolaşımı ve otopark alanları kapalı alana alınmış, bu sayede insanların güvenlikli bir şekilde site içerisinde dolaşması sağlanmıştır. Sunset İncek projesinde, estetik ve çağdaş mimariyi bir araya getirerek dairelerimizi güneşe göre konumlandırıp, katta iki daire planlamasıyla öncelikle aydınlık ve ferah mekânlar elde etmeyi amaçladık. Sunset İncek’te bulunan yapay gölet, su duvarları, süs havuzları, etkinlik alanları, çocuk oyun alanları, istendiğinde açılabilen kapalı yüzme havuzu ve güneşlenme terası fitness salonu, saunası ile bir sosyal tesisten beklenen tüm olanakları sağlayan bir kompleks olarak planlanmış olması, bahçe kullanımı ve yeşil alanı olan dairelere sahip, temiz havanın ve bol oksijen keyfinin ayrıcalığı ile de fark yaratmaktadır. Hayata geçireceğimiz 12 adet cadde mağazası konsepti ile enerjinizi yaşam alanları ile birleştirmektedir. Projemizde sunmuş olduğumuz 48 aya kadar vade farksız taksitlendirme ve hatta kişiye özel ödeme planı ile de avantaj sağlıyoruz. 

Projede kullanılacak yapı malzemelerinin tercihinde hangi kriterlere dikkat edildi?
Uluslararası normlarda kabul görmüş, dünya çapında marka kalitesi ve bilinirliği olan, son teknolojik gelişmelere uygun, hayatı kolaylaştırmaya yönelik ürünleri tercih ediyoruz. Sunset İncek, hem kullandığı malzemeler ile hem de deprem yönetmeliğine uygun inşası ile kaliteli ve güvenilir bir yaşamın kapılarını aralayacak.

Sosyal ve teknolojik gelişmeler beraberinde konut ihtiyaçlarını ve standartlarını da değiştirdi. Bu değişim yeni yapılara nasıl yansıdı? Siz hangi değişimleri gözlemliyorsunuz?
Hepimiz hayatın stres ve koşuşturmasından yorgun düşüyoruz. Artık evlerimize geldiğimizde sessizlik, ferahlık, huzur en büyük beklentimiz. Özellikle yaşam alanımızın geniş olması ve aynı düzlemde hareket edebilmemiz adına dubleks dairelerden vazgeçildi. Daha çok güneş alan aydınlık mekânlar için yüksek tavan ve geniş camlar, daha çok mahremiyet için yan komşuyla ortak duvar olmaması, site içinde güvenli alanlara çocuklarını huzurla bırakabilmek, kapalı otopark konforunu yaşamak gibi isteklere karşılık verebilen konutlar planlamak gerek. Biz projemizi bu isteklere cevap verecek şekilde planladık.