20 yıllık tecrübesi ile çatı ve yalıtım konusunda uzman olan Nimeçatı, projelere değer katmaya devam ediyor. Önemli projelerde yer alarak adından söz ettiren marka, İstanbul Beylildüzü’nde hayata geçen ve çalışmaları devam eden Sun Park Evleri'ne de çözüm sundu.

20 YILLIK TECRÜBE İLE PROFESYONEL ÇÖZÜM

Nimeçatı, Sun Park Evleri'nin hem ürün tedariği hem de uygulamadaki en önemli çözüm ortakları arasında yer aldı. Ayrıca projede ürün tedariği yaptığı SB İzolasyon’un uygulamasını da üstlendi. Projenin temel yalıtımı için ise ODE Opal OP300 malzemesi kullanıldı.

NİMEÇATI HAKKINDA

1998 yılında İstanbul’da kurulan Nimeçatı, çatı ve yalıtım malzemeleri ürün gruplarında hizmet veriyor. Nimeçatı, bugün, uluslararası ve ulusal onlarca markanın yüzlerce ürününü kullanıcıarıyla buluşturuyor.Bilgi birikimini ve tecrübesini sunduğu hizmetin kalitesine de yansıtması, onu yalnızca malzeme satan bir firma olmanın çok ötesinde, hizmet alan kişi ve kuruluşlar için “uzman firma” olma noktasına taşımış durumda. İstanbul Zeytinburnu, İkitelli, Çorlu Borsa Meydanı ve Çorlu Tekirdağ Yolu olmak üzere dört şubesi bulunan Nimeçatı, Türkiye geneline yayılmış iş ortakları ile de satışlarını geniş bir coğrafyada gerçekleştiriyor.