İzmir Torbalı’da yer alan fabrikasında üretim gerçekleştiren Gawoni Yapı Kimyasalları, sektörün önde gelen isimleri arasında. Marka yapıştırıcı grubu, ısı yalıtım grubu, derz dolgular, yüzey-zemin malzemeleri ve su yalıtım ürünlerinden oluşan geniş bir ürün gamına sahip.
Bugüne kadar birçok önemli projeye çözüm sunan Gawoni Yapı Kimyasalları’nın çözüm sunduğu projelerden biri de Lego Konutları. Marka bu önemli projede su yalıtım ürünleriyle yer aldı. Projenin havuz ve temel yalıtımları için ürün tedarik eden firma, kalitesiyle projeye değer kattı. 

“TERCİH EDİLMEMİZİN SEBEBİ KALİTEMİZ”

Bir yapının temelinden çatısına kadar her alanında yalıtımın uygulanması gerektiğini önemle vurgulayan Gawoni Yapı Kimyasalları Genel Müdürü Faruk Özçelik, özellikle yapı sağlığı için su yalıtımının önemine dikkat çekti. Bugüne kadar birçok prestijli projeye çözüm sunduklarını belirten Özçelik, “Müşterilerimizin bizi tercih etmelerinin nedeni fiyat olmadı, rakiplerimizden yüksek rakamlar vermemize rağmen ürünlerimiz tercih ediliyor. Bizi tercih etmelerinin sebebi kalitemizdir” dedi. 
Teknik ürün gamlarını geliştirerek yenilikçi olmaya devam edeceklerini açıklayan Özçelik, yurt içinde ve yurt dışında pazar paylarını arttırmayı hedeflediklerini sözlerine ekledi.