Yapıştırıcı grubu, ısı yalıtım grubu, derz dolgular, yüzey ve zemin malzemeler ile su yalıtım ürünleri olmak üzere oldukça geniş ürün portföyü ile hedef kitlesine çözüm sunan Gawoni Yapı Kimyasalları’nın çözüm sunduğu çalışma alanlarından biri de havuz projeleri. Su yalıtım ürünleri ile havuz projelerine hizmet veren markanın çalışmalarını, firma yetkilisi Faruk Özçelik ile konuştuk.

Yapıştırıcı ürün grubundan su izalosyon ürünlerine kadar birçok kalemlerine yeni ürünler ekleyerek portföylerini daha da genişlettiklerini ifade eden Özçelik,” Hazır sıva grubu, zemin şaplarını ilave ederek daha fazla ürün yelpazemizi genişletiyoruz” dedi.

Havuz uygulamalarında en önemli faktörün ürünün türü değil ürünün gerçekten teknik kriterlere uygun olması, doğru zamanda uygun zeminde yapılması olduğunu vurgulayan Özçelik,          firmalarının su yalıtımında üç çeşit ürünleri olduğunu açıkladı. Bu ürünlerinin birbirinden kaliteli olduğunu aktaran Özçelik, ustaların teknik şartlara uygun bir şekilde ürünü uygulamasının önemine işaret ederek, “Havuz yalıtımında öncelikle havuz iskeletinin uygun teknik kurallara göre yapılmış olması gerekir Ayrıca kaliteli beton kulanılmalıdır. Aksi takdirde zemin sağlam ve uygun olmadıktan sonra izalosyunun hiçbir anlamı olmaz” diye konuştu.