Yapı kimyasalları sektörünün önde gelen isimleri arasında yer alan Baumerk Yapı Kimyasalları, hem ürün hem de hizmet kalitesiyle öne çıkan bir marka. Hadımköy’deki 22.500 metrekarelik üretim tesislerinde faaliyet gösteren firma geniş bir ürün portföyüne sahip. Yapı kimyasalları ve bitüm esaslı membran ürünlerinin yanı sıra boya ürün grubu ile de hedef kitlesine çözüm sunan Baumerk, 20 farklı ürün grubu altında 150’nin üzerinde temel yapı malzemelerinden, özelleştirilmiş ürünlere ve sistem çözümlerine kadar farklı ve yenilikçi ürünleri bulunuyor. 

“Yapının kimyasını değiştiriyoruz” felsefesiyle çalışmalarını sürdüren Baumerk, yurt içinin yanı sıra yurt dışında da tercih ediliyor. Ürün kalitesi kadar müşteri odaklı, hızlı hizmet yapısıyla da isminden söz ettiren marka, 65’i aşkın ülkeye hizmet veriyor. 
Ar-Ge çalışmalarıyla markasını her geçen gün geliştiren Baumerk Yapı Kimyasalları’nın öne çıkan ürünlerinden biri de Su Yalıtım Membranları / APP Katkılı, Polimer Bitümlü Örtüler. Firma yüksek performanslı bu ürün gamıyla, bugüne kadar birçok prestijli projeye çözüm sundu. 

YÜKSEK MUKAVEMETİYLE AVANTAJ SAĞLIYOR

Cam tülü ve polyester keçe taşıyıcılı, APP (Ataktik Polipropilen) katkılı, her iki yüzü polietilen film ya da bir yüzü polietilen film diğer yüzü silis kum, alüminyum folyo veya mineral taş kaplı polimer bitümlü su yalıtım örtüleri olan Su Yalıtım Membranları / APP Katkılı, Polimer Bitümlü Örtüler; esnek yapısı ve uzun ömrü ile kullanıldığı projelere değer katıyor. 

Uygulamasının pratik olmasıyla zamandan tasarruf sağlayan Su Yalıtım Membranları / APP Katkılı, Polimer Bitümlü Örtüler, yüksek mukavemetiyle de avantaj sağlıyor. Bu ürünler konfor ve yapı güvenliği açısından su yalıtımının önemli olduğu temel bohçalama, otopark, teras ve eğimli çatılar, balkon, çiçeklik, bahçe teras, beton kanaletler, yağmur dereleri ve gizli derelerde, istinat ve bodrum duvarları, pis su arıtma tesisleri ve basınçlı yeraltı sularına karşı, su depoları, gölet, yüzme ve süs havuzları, ıslak hacimli mekanlarda kaplamanın altında kullanılabilmekte.