Geniş ürün portföyü ile inşaat sektörüne hizmet veren Oskay Ltd. Şti. su geçirimsiz, hızlı uygulama ve uzun ömür özelliğine sahip su yalıtım çözümleriyle projelere avantaj sağlıyor. Detay çözümlerinde kolaylık sağlayan ürünleriyle öne çıkan markanın bu çalışmalarını, Genel Müdür Aras Oskay ile konuştuk. 

Markanızın dünden bugüne geldiği nokta hakkında bilgi verir misiniz? 

Oskay Ltd. Şti. firması olarak profesyonel bakım kimyasallarıyla başladığımız çalışmalarımıza epoksi/poliüretan kaplamalarını, dekoratif kaplamalarını ve su izolasyonunu da dahil ederek ürün portföyümüzü geliştirdik. Ürünlerimizle birçok kesime hizmet veriyoruz. Özel ürünlerimizle asit dayanımlı kaplamalar, soğuk havada uygulanabilen kaplamalar ve yeni nesil doğal görünümlü dekoratif kaplamalarla müşterilerimize farklı seçenekler sunuyoruz.

Hedef kitlenize hangi ürün ya da hizmetlerinizle çözüm sunuyorsunuz?

Çalışma yapılacak havuzun ebatlarına bakmaksızın projeye su yalıtım hizmeti verebiliyoruz. Su yalıtımının kaliteli ve uzun ömürlü olması, hem yatırımcı hem de kullanıcı için önemli. Uzun ömürlü bir su yalıtımı, herhangi bir sorun yaşanmasının önüne geçerek havuzun hizmet ömrünü uzatır ve bakım maliyetlerini minimize eder. Ayrıca kesintisiz hizmet nedeniyle kullanıcı hiçbir sorun yaşamadan havuzu sürekli kullanabilecektir. Son zamanlarda müşterilere daha iyi hizmet vermek amacıyla, havuz içinde ve çevresinde kullanılan kaplama malzemeleri daha modern ve dekoratif hale dönüştü. Bunun için yatırımcılar ürün ve sistem arayışlarına girdi. Portföyümüzde yer alan ürünlerle havuz içi ve çevresini, duş alanlarını daha modern ve çekici hale getirebiliyoruz. 

Havuz projelerine hangi ürünlerinizle çözüm sunuyorsunuz? Bu ürünlerinizin özelliği ve sağladığı fayda nedir?

Havuz projelerine su izolasyonu ve dekoratif kaplama malzemelerimizle çözüm sunuyoruz. Firmamız ürünlerinin diğer markaların ürünlerinden en önemli farkı; çok çok ince (ultra) yapıda oluşu ve su geçirimsizlik özelliğine sahip olmasıdır. Bir diğer önemli farkı ise müşterinin istekleri doğrultusunda Ral K7 kartelasından talep edilen renkleri özel olarak çalışabilmemiz. Yani uçuk pembeden mora hatta bu renklerin karışımını dekoratif olarak sunabiliyoruz.