Temelleri 2010 yılında Ankara’da atılan Hitit Havuz, kalitesi ve geniş ürün gamıyla havuz projelerinin aranan markası. Firma fıskiye sistemleri, süs havuzları, yapay şelaleler, iç ve dış mekan su perdeleri ve su altı armatürleri konusunda imalatçı ve uygulayıcı olarak çalışmalarını sürdürüyor. 

Fıskiye sistemleri, süs havuzları ve yapay şelalelerde kullanılmak üzere fıskiye nozulları, fıskiye kollektörleri, su altı aydınlatma armatürleri ve ağaç aydınlatma armatürleriyle müşterilerine çözüm sunan firmanın öne çıkan ürünlerinden biri de Su Jeti Kubbe Fıskiyeleri. Su taneciklerinin adeta jet hızıyla bir yerden bir yere seyahati efektini oluşturan su jeti fıskiyeler ile marka havuz projelerine değer katıyor. 

Süs havuzları son yıllarda kent meydanlarının en önemli eğlence ve görsel simgesi. Işık ve ses efektleri eşliğinde kurgulanan su oyuncuları izleyicisine keyifli zamanlar geçiriyor. Su Jeti Kubbe Fıskiyeleri ise bu şölende önemli bir role sahip. Su taneciklerinin jet hızıyla bir yerden bir yere seyahat etmesini sağlayan Su Jeti Kubbe Fıskiyeleri, şehre dinamizm katıyor. Hitit Havuz, uzun yıllara dayanan tecrübesi ile su jeti kubbe fıskiyeleri ile müşterilerine projelerinde katma değer sağlıyor.
Ar –Ge ve Ür-Ge çalışmalarına devam eden Hitit Havuz, inovatif ürünleriyle projelere değer katmaya devam ediyor.