EPDM, akrilik, poliüretan zemin kaplamaları ile müşterilerine hizmet veren Stil Spor, başarılı çalışmalarının yanı sıra sosyal sorumluluk faaliyetleriyle de isminden söz ettiriyor.
Kenya’ya zemin çözümleri ihracatı gerçekleştiren firma, sponsorluk çalışmaları ile çocukların sporla ilgilenmesine destek veriyor. Marka Kenya’da yer alan distribütörü aracılığı ile N.Y.S.C Spor Kulübünde yer alan 13 yaş altı çocuklardan oluşan futbol takımının spor ekipmanlarını tedarik etti. 

Stil Spor Genel Müdürü Peyzaj Yüksek Mimarı Orçun Şimşek yaptığı açıklamada “Kenya’da distribütörümüz aracılığıyla zemin çözümlerimizin satışını yapıyoruz. Yalnızca ticari faaliyetlerimizle değil sosyal sorumluluk çalışmalarımızla da bu ülkede ismimizi duyurmak istedik. Futbolun önemli bir spor oyunu olduğu Kenya’da çocukların daha fazla sporla ilgilenerek mutlu olabilmesinde katkımız olsun istedik. Üniforma, top, şapka gibi spor ekipmanlarını tedarik ederek 13 yaş altı çocukların yeterli ekipmanlarla futbol oynamasını sağladık” dedi.