Poliüretan zemin ürününüz hakkında bilgi verir misiniz?

Serdar Özcan: Poliüretan zemin kaplaması profesyonel spor sahalarında tercih edilmektedir. Anti bakteriyel ve esnek olması nedeniyle FIBA ve Voleybol Federasyonu Sertifikası bulunmaktadır. Kendiliğinden yayılabilen, elastikiyeti ve mekanik mukavemeti yüksek, hijyenik poliüretan esaslı bir zemin kaplama malzemesidir. Sürtünmeye ve aşınmaya karşı dirençli olan bu ürün elastik bir yapıdadır. Derzsiz yüzey oluşturur, kolay temizlenir. Poliüretan zemin kaplamanın en önemli özelliklerinden biri de anti bakteriyel olmasıdır. Bu sebeple uzun süre bakım gerektirmez. Bu ürünümüzle birçok Elazığ, Sivas, Bursa’da birçok okulun spor salonuna çözüm sunduk.
Sentetik çim çözümlerinizde bulunuyor.

Bu konuda neler yapıyorsunuz? 

Orçun Şimşek: Firmamızın en fazla hizmet verdiği kalemlerden biri de sentetik çimdir. Peyzaj ve spor zeminlerinde kullanılan sentetik çimler, doğal görünüme sahip olması nedeniyle kullanımı avantajlı. Sulama gibi birtakım bakım işleri gerektirmiyor olması kullanıcıya avantaj sağlıyor. Oynatılacak sporun türüne göre sahada kullanılacak sentetik çim farklılık gösteriyor. Bu ürünü Mektebim Okullarına, Şehrizar Konaklarının futbol sahasında bu ürünümüz kullanıldı. 

Son yıllarda ülkemizde konut projelerinde peyzaj alanlarına daha sıklıkla yer veriliyor. Bu gelişme sektörünüzü nasıl etkiliyor? 

Serdar Özcan: Peyzaj alanlarına artan ilgi sektörümüze olan talebi arttırıyor. Bu projelerin yeşil alanlardan hem tasarım hem de fonksiyon olarak yeni taleplerde bulunması bizlerin de çalışmalarını geliştiriyor. Bugün hem çok daha işlevsel hem de tasarımı güçlü işlere imza atıyoruz. Başlangıçta oyun parklarında çocukların güvenliğini öne çıkaracak malzemeler tercih edilirken günümüzde malzemenin görsel zenginliği de önemli bir unsur oldu. Logolar, üç boyutlu tüneller kendini bu oyun sahalarında gösteriyor. Farklı işlere imza atmayı, kendini geliştirmeyi seven bir firmayız.