Farklı tipolojideki projelere çözüm sunan Aydınlar Alüminyum’un tercih edildiği yapı türlerinden biri de spor kompleksleri. Markanın bu alanda çözüm sunduğu isimler arasında Okyanus Fly Spor Kompleksi’de yer alıyor. 

DIŞ CEPHEDE ÇARPICI TASARIMLAR

Aydınlar Alüminyum, İstanbul Ümraniye’de yer alan Fly Spor Kompleksi’nin dış cephesinde işlevselliği kadar tasarımıyla da öne çıkacak bir çalışma gerçekleştirdi. Mekan içerisinde spor yapan kişilerin mahremiyetini sağlamak amacıyla dış cepheden iç mekanın görülmesi engellendi. Bunu yaparken yapının dış cephesinin estetiğinin sağlanması da ön planda tutular dış cephede siyah renkli kompozit panel kullanıldı.  Projede dış cephede baklava desenleri oluşturularak çarpıcı bir sonuç elde edildi. 

Çalışmalarının odağında müşteri memnuniyeti olan Aydınlar Alüminyum alüminyum giydirme cephe, yalıtımlı-yalıtımsız kapı pencere sürme sistemleri, güneş kırıcılar, fotoselli kapılar, otomatik kayar katlanır panjur sistemleri, kompozit panel, kompak laminant, seramik cephe, yerli ve ithal ürünleriyle müşterilerine çözüm sunuyor.