Somfy motorlu pergola sistemleri ile evinizin bahçe, teras ve balkon gibi açık alanlarını, sonbahar ve kış aylarında da keyifle ve yüksek konforla kullanmaya devam edebilirsiniz. Somfy’nin motorlu pergola sistemleri, uzaktan kumanda ya da telefona sadece tek dokunuşla açılıp kapanıyor. Böylece istediğinizde güneş ışığından yararlanmanıza, istediğinizde de yağmurdan korunmanıza yardımcı oluyor. Ayrıca sisteme bir güneş ya da yağmur sensörü entegre edildiğinde yağmur yağdığında veya güneş ışınları vurmaya başladığında Somfy motorlu pergolanızın üstü otomatik olarak belirlenen konuma geliyor. Bu sayede hem eşyalar korunmuş oluyor hem de bahçe ya da teras her zamanki konforunda kalıyor. 

YAPILARIN ANALİZİ VE GÜÇLENDİRİLMESİNDE AKILLI METODOLOJİLER DÖNEMİ BAŞLIYOR YAPILARIN ANALİZİ VE GÜÇLENDİRİLMESİNDE AKILLI METODOLOJİLER DÖNEMİ BAŞLIYOR

ATIK SUYUN AKIP GİTMESİNİ SAĞLIYOR

Somfy motorlu pergola sistemleri, kusursuz çalışması sayesinde mekanizma ve kumaşın ömrünü de uzatıyor. Pergolanın kumaş gerginliği, bozulmadan uzun süre sabit kalıyor. Bu sayede daha az yıpranıyor. Ürün, yağmurlu havalarda atık suyun akıp gitmesine de yardımcı oluyor. Motor hem bir engel algılandığında hem de pergolanın kumaşı fazla gerildiğinde durarak sistemi otomatik olarak koruyor.