Likit su yalıtım sistemleriniz hakkında bilgi verir misiniz? 

Likit su yalıtım sistemlerinde uzmanız. 2004'ten bu yana modifiye poliüretan likit yalıtım sektörünü yakından takip ediyoruz. İngiltere’de popüler olan, cam elyaf ile birlikte uygulanan ve uzun yıllar dayanım sağlayarak kendini kanıtlamış soğuk uygulamalı modifiye poliüretan likit çatı sistemlerini, 2019 yılı itibari ile kendi knowhow ve Ar-Ge çalışmalarımız neticesinde İzmir’deki fabrikamızda üretmeye başlamanın haklı sevincini yaşıyoruz. En yüksek kalitede ürünler sunmak ve müşterilerimize uzman yetkili uygulayıcılarımız aracılığı ile hizmetler sunmak, kuruluşumuzdan bu yana felsefemizin özünü oluşturmaktadır ve faaliyetlerimizin önceliği olmaya devam edecektir. Müşterilerimizin beklentilerinin kalite, hizmet ve çevresel performans açısından her yıl arttığını biliyoruz. Bu yüzden bütün gereksinimleri karşıladığımızdan emin olmak için araştırmaya ve modifiye poliüretan likit çatı sistemlerinin geliştirilmesine yatırım yapıyoruz. Türkiye’deki en iyi, en kaliteli, en uzun ömürlü çatı su yalıtımı çözümlerini sunan, Türkiye’deki ilk ve tek likit çatı su yalıtım sistemleri üzerine hizmet veren firmayız.

Ürün portföyümüz çatı kaplamanın her yönünü kapsamaktadır. Boyutu, karmaşıklığı, şekli veya tasarımı ne olursa olsun her talebi karşılayacak bir çözümümüz var. Bet10 Roof Systems bugün piyasadaki en dayanıklı ve sağlam su yalıtım çözümlerinden birini sunmak için geliştirilmiştir ve geliştirilmeye devam edilmektedir. En yeni, en popüler ve çok yönlü yenilik sunan Bet10 Roof Systems bugün piyasada bulunan hiçbir likit yalıtım ürünlerine benzemez. Sistem, geleneksel cam elyaf ürünleri ile birlikte uygulandıktan sonra, hızlı sertleşmesini ve sağlamlığını diğer sıvıların esnekliği ve farklı yüzey yetenekleriyle birleştirir. 25 yıldan fazla kullanım ömrüne sahip bu performansta garanti sunan başka bir likit çatı sistemi yoktur. İhtiyaca uygun çok yönlü uygulama çözümleri ve üstün performansları sayesinde, çatıları modifiye poliüretan likit çatı sistemlerimizden daha iyi koruyabilecek alternatifler yoktur.

Bet10 Roof System olarak çözüm sunduğumuz çatı çeşitlerini şu şekilde sınıflandırıyoruz. Yeşil çatılar, düz çatılar teraslar, sandwich panel ve trapez çatı tamir ve renavasyonu, mimari tasarım çatılar, kış bahçesi ve ahşap çatılar, yaya ve araç trafiğine uygun çatılar, iş güvenliğine uygun kaydırmaz sanayi ve ticari çatılar, balkonlar, eski seramik üzeri teras çatı sistemleridir. Bet10 Roof Systems Teknik Hizmetler, Bet10 Roof System’in itibarı müşterilerimiz ile yapacağımız anlaşmalardan önce ve sonrasında müşterilere sağlanan olağanüstü teknik destek ve doğru uygulama üzerine kurulmuştur.

Bet10 Roof Systems teknik ekibi, öncesinde saha incelemeleri gerçekleştirir, müşterilerimizin performans ve ihtiyaçlarına uygun gereksinimlerinin, bütçe konularının karşılanmasını sağlayan ayrıntılı çatı spesifikasyonları, çizimleri ve teklifleri sunar. Sıvı uygulamalı sistemler yelpazemizin kullanımı ve uygulanmasında her yönden mimarlara, karar vericilere ve yüklenicilere danışmanlık yapar ve yardım eder.
Bet10 Roof Systems ürünlerinin ve sitemlerinin doğru uygulanması önemlidir. Bu yüzden Bet10 Roof Systems, yalnızca Bet10 Roof Systems tarafından eğitilmiş ve sertifikalandırılmış yetkili uzman uygulayıcılara tedarik edilir ve sunulur. Bu tutarlı uygulama sistemi hizmet kalitesi sağlar. Yetkili uzman uygulayıcıların performansları, saha ziyaretleri düzenlenerek düzenli olarak izlenir. En yüksek standartları sağlamak için sıkça yapılan uygulama aşamalarında denetimler yapılmaktadır. Eğitim sadece sistemlerin nasıl uygulanacağı gerektiği konusundaki soyut teoriyi değil, aynı zamanda saha uygulamalarını da içerir. 

Çözüm sunduğunuz projelere örnek verir misiniz? 

İzmir Mimarlar Odası tarafından ödül alan Nar Hause Narlıdere İzmir projesinin çatı renavasyon projesini, Bet10 Roof Systems olarak tamamladık. Çelik ve betonarme karma olarak tasarlanmış ve imal edilmiş binanın çatısında su kaçakları bulunuyordu. Müşterimizin talebi üzerine yapmış olduğumuz keşif sonucu, kendilerine çözüm önerilerimizin de yer aldığı raporumuzu hazırladık. Çatı yüzeyinde bir sürü irili ufaklı çatlaklar oluşmuştu. Çelik ve betonarme yapının ısı farklılıklarından kaynaklanan genleşme ve hareketinden dolayı, çelik ve betonarme birleşimlerinde çatlamalar oluşmuş ve bunlar poliüretan mastikler ile tamir edilmiş ve yeterli sonuç alınamamıştı.
Çelik ve betonarme ek yerlerine, yüzey temizliği ve hazırlığının ardından Bet10 Roof Flex Mastik ile pah yaptık. Öncelikli olarak yatay düşey tüm çelik ile betonarme birleşimleri; Bet10 Roof Systems ile kapladık, iç ve dış köşeleri güçlendirdik. Genel yüzey uygulamasına geçerek tüm yüzeyde UV dayanımlı, üzerinde yürünebilir, 25 yıl dayanıma sahip Bet10 Roof Systems ürünlerini uyguladık. 

Önümüzdeki süreçte neyi hedefliyorsunuz?

Bet10 Roof Systems markamızı daha da ileriye taşıyarak, likit çatı su yalıtım sistemlerimiz ile sektöre yön vermek istiyoruz. Lider firma olarak, müşterilerimize yüzyıllarca sürdürülebilir çözümler sunmak önümüzdeki 10 yıl boyunca tek hedefimiz.