Kurucularının yapı kimyasalları sektöründe uzun yıllar edindiği tecrübe neticesinde 2011 yılında Ankara’da kurulan Süper Tekno Yapı Kimyasalları, geniş ürün portföyüyle inşaat sektörüne hizmet veriyor. Ankara merkezde fabrikasında yıllık 25 bin ton üretim kapasitesine sahip olan marka, hem ürün hem de hizmet kalitesiyle öne çıkan bir firma. 

Süper Tekno Yapı Kimyasalları’nın ürün gamı içerisinde seramik ve fayans yapıştırıcı, fuga-derz dolgu malzemesi, granit Flex yapıştırıcı, ısı yalıtım levha yapıştırıcı, ısı yalıtım levha sıvası, gazbeton yapıştırıcı, dekoratif mineral sıva, tamir harcı, çift bileşenli su izolasyon set, kendiliğinden yayılan şap, beyaz yapıştırıcı malzemeleri yer alıyor. 

PÜRÜZSÜZ YÜZEY OLUŞTURMA

Markanın Süperteknokim Fuga - Derz Dolgu Malzemesi, özel tane dağılımına sahip ince mineral dolgu malzemesi içermesi ve süper beyaz portland çimento esaslı olmasıyla öne çıkıyor. Çatlama yapmayan bu ürün pürüzsüz yüzey oluşturması ve sızdırmaz özellikli derz dolgu malzemesi olmasıyla da kullanıldığı iç ve dış mekanlara avantaj sağlıyor.