Endüstriyel işlerde başarısı onaylı Layher, "daha fazla olanak" felsefesini ön planda tutarak, pandemi döneminde de "hemen teslim" avantajını müşterilerine sunuyor. Endüstriyel tesislerde ihtiyaç duyulan iskelelerin kullanılabilirliği; tesise yönelik tipik uygulamalar, özel çözümler ve yaratıcı fikirler gerektirir. Dünyanın en büyük sistem iskele üreticisi olan Layher, 75 yıldan daha uzun süredir müşterilerine ve işlerine değer katmak için Almanya'daki tesislerinde üretimine devam ederek, endüstrinin her alanındaki işlerinizde tüm gereklilikleri yerine getirmekte ve bunları kurumsal felsefesinden aldığı ilhamla sürdürebilmektedir.

DAHA FAZLA OLANAK

Birbirinden farklı maden sahalarında; değirmen bakım-onarımları, yalıtım-izolasyon işleri, magnet değişimi, boru hattı bakım-onarımları, yalıtım-izolasyon işleri, tank parça değişimi, devreye alma, kumlama-boyama işleri, yeraltı madenciliği çalışma ve destek platformları, engebeli arazi koşullarında geçiş platformları, yeni yatırımlar ve mevcut yatırımların iyileştirilme çalışmaları gibi iskele ihtiyacı gerektiren bir seri zorlu iş süreçleri mevcuttur.
Dünyada 20'nin üzerinde ülkede bulunan yaklaşık 100 farklı ve çok iyi bilinen maden sahalarında ve ülkemizde de sektörün önde gelen yaklaşık 10 firmasının maden tesislerinde, endüstrinin her alanında başarısı onaylanmış Layher ürünleri tercih edilmektedir. Örneğin; asbest temizleme ve kumlama işi gibi tam koruma gerektiği durumlarda veya hava şartlarına karşı koruma gerekliliklerinde, Layher Koruma sistemleri, mükemmel çözümleri ile iç ve dış alanlarda koruma ve güvenlik sağlar. Hafif alüminyum profil çerçeveden oluşan ve çelik sac ya da özel brandalarla çatı ve cephe yüzeyleri kaplanan, 40 m'ye kadar genişlikteki açıklıkları kapatma imkanı sağlayan eksiksiz çözümleri sayesinde, tesislerde rahat ve güvenli çalışma alanları sunar.

DAHA KOLAY

Geniş ürün yelpazesi, etkili teslimat hizmeti ve hızlı montaj ve demontaj kabiliyeti ile tüm parçaların yüzde 100 birbirine uyarlanabilirliği, üretkenlik ve montaj-demontaj performanslarını artırmasının yanı sıra, işçilik maliyetlerinde de önemli ölçüde tasarruf sağlatmaktadır.
Sürekli ürün geliştirme ve yeni iş alanları için yapmış olduğu yenilikçi ve etkili çalışmalarla zorlu çalışma şartlarında ve yüksek riskli yerlerde güvenli bir şekilde kullanılır. Bunun en geçerli göstergesi, tüm dünyada kabul gören uygunluk onayları ve standart belgelerine sahip olması ve tüm bunların müşterilerine sunulmasıdır.
Günümüzün hızla değişen teknolojisine paralel olarak, “sistem iskelede dijitalleşme” atılımı ile projelerinize daha başlamadan gerekli öngörüleri yapmanıza ve ileriye dönük planlamaları organize etmenize olanak sağlamaktadır.

DAHA GÜVENLİ

Katma değeri yüksek projelerde ve dakikaların bile maliyetler açısından oldukça önemli olduğu yüksek hacimli işlerde, küçük ya da büyük oluşan tüm aksaklıkları gidermek için, tesisinizin ihtiyaç duyduğu malzemelerin hemen teslimi daima büyük önem taşımaktadır. İşte tam bu noktada Layher, tüm dünyada 40'ın üzerinde ülkede mevcut temsilciliklerinden oluşan küresel ağı aracılığıyla ve Türkiye’de mevcut depoları ve bunların yüksek stok kapasiteleri sayesinde hemen teslim imkanı ile projelerinize daha fazla güç katmaya devam etmektedir. Layher, bu kabiliyetini, stok kapasitesinin yanı sıra esnek üretim sistemi, donanımlı hizmet kapasitesi ve benzersiz teslimat yeteneklerinden almaktadır.