Alüminyum profiller ve sandviç kompozit panel üretimi gerçekleştiren Sistem Alüminyum, bu yıl da yeni serileri ile müşterilerinin karşısına çıktı.

Alüminyum sektöründe 25 yılı aşkın süredir, ekstrüzyon alüminyum profiller ve yapı malzemeleri sektöründe çalışmalarını sürdüren Sistem Alüminyum, sektörünün en önemli etkinliklerinden biri olan Avrasya Pencere ve Kapı Fuar’na katıldı.

YENİ ÜRÜNÜ İLE ENERJİ VERİMLİLİĞİNE KATKI SAĞALAYACAK

Sektörden birçok oyuncunun yer aldığı 4-7 Mart tarihleri arasında TÜYAP İstanbul Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen Avrasya Pencere ve Kapı Fuarı’nda Hol 14 Stand 1405B’de yer alan marka burada mevcut serilerini ve yeni ürünlerini tanıttı.
Sistem Alüminyum, fuarda yeni ürünü F50-Energy Kapaklı Cephe sistemi ile öne çıktı. Sahip olduğu teknik özellikleri ile yatırımcısına ve kullanıcısına avantaj sunan F50-Energy Kapaklı Cephe sisteminin en önemli özelliği enerji verimliliğine katkı sağlaması. Fuar süresince yurt içinden ve yurt dışından gelen ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gören marka, sistemleri ile isminden söz ettirdi.

Yurt içinin yanı sıra yurt dışında da önemli çalışmalara imza atan Sistem Alüminyum, çalışanlarına verdiği değerle de isminden bahsettiriyor. 2018-2019 döneminde uyguladığı "Kontenjan Fazlası Engelli Çalışan İstihdamı" programıyla birçok engelli çalışanını ailesine katan Sistem Alüminyum, ülke istihdamına katkı sağlayan önde gelen şirketler arasında yer alıyor. Sistem Alüminyum, Kontenjan Fazlası Engelli Çalışan İstihdamı" programı kapsamında bünyesinde istihdam ettiği engelli çalışanlar nedeniyle Tekirdağ Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından ödüle layık görüldü.