Alüminyum profiller ve sandviç kompozit panel ürünlerindeki başarısıyla isminden söz ettiren Sistem Alüminyum, 2020 yılında da tüm hızıyla hedef kitlesiyle buluşmaya devam ediyor. Marka yılın ilk ayında Las Vegas’taki potansiyel müşteri kitlesi ile bir araya geldi. 21-23 Ocak tarihlerinde düzenlenen The International Builders Show’da stant kuran marka burada ürünlerini tanıttı. Burada SU-1648 nolu standında sistemlerini simgeleyen firma, fuar boyunca ziyaretçilerini ağırladı ve ürünleri hakkında bilgi verdi.
Yenilikçi çözümleriyle yurt içinde olduğu kadar yurt dışında da isminden söz ettiren Sistem Alüminyum, ‘Eco-Slide, sürme kapı-pencere serisi’ Teona S80, Alutech Giyotin Pencere Sistemi, seramik, cotta ve kompozitlerden oluşan Soğuk Cephe Kaplama Sistemleri, W-75 serisi yalıtımlı kapı-pencere ve vasistas ile D1 acil çıkış kapısı sistemleri ile AlutechBond A2-B1-B2 kompozit panel cephe kaplamalarıyla birçok önemli prohede tercih ediliyor.

Önceliği müşteri memnuniyeti olan Sistem Alüminyum, ekstrüzyon alüminyum profiller ve alüminyum kompozit panel ürünlerinin üretiminde sektörün öncüsü.