Misinli, Tekirdağ bölgesinde yer alan son teknolojiyle donatılmış 70 bin metrekaresi kapalı 300 bin metrekarelik üretim tesisi ve 700’den fazla çalışanı, kurulduğu 1994 yılından beri istikrarlı büyüme trendiyle Türkiye’de ISO 500’de yer alan, aynı zamanda Avrupa’daki lider üreticilerden biri olan Sistem Alüminyum; başarısına bir yenisini daha ekledi. 

TÜRKİYE’DE BU STATÜYÜ TAŞIYAN 388 BÜYÜK VE GÜVENİLİR ŞİRKETTEN BİRİ

Sistem Alüminyum, teslimat zinciri uyumluluğu kanıtlamaya yönelik bir belge olan AEO Türkiye Yetkilendirilmiş Yükümlü Sertifikası’nı alarak ihracattaki başarısını perçinledi. Marka, Türkiye’de bu statüyü taşıyan 388 büyük ve güvenilir şirketten biri olmasıyla öne çıkıyor. 
Sistem Alüminyum A.Ş.’nin yükselen başarısının altında sürekli gelişime verdiği değer yatıyor.  Yenilikleri takip eden ve teknolojiye yatırım yaparak sürekli gelişimi hedefleyen Sistem, Ar-Ge ve Ür-Ge faaliyetlerine son yıllarda ekipman ve personel yatırımlarıyla genişlettiği Ar-Ge Merkezi ile devam ediyor. İnşaat ve birçok sektörün endüstriyel alüminyum profil taleplerine hizmet veren üretici kimliğinin yanı sıra Sistem Alüminyum; üretim alanındaki bilgi donanımını, tasarım ve Ür-Ge çalışmalarıyla zenginleştirerek yüksek kalitedeki ürünlerini kendi markaları ile de pazara sunuyor. ALUTECH Sistem Series (Cephe, kapı ve pencere sistemleri) ve ALUTECHBOND (alüminyum kompozit panel) isimli markaları altında Sistem’in inşaat sektörüne yönelik geniş bir ürün yelpazesi bulunuyor.