Sistem Alüminyum, Fas’ın Kazablanka şehrinde düzenlenmekte olan ve Kuzey Afrika – Ortadağu bölgelerinden 20.000’i aşkın ziyaretçinin katılması beklenen SIB 2018 Uluslararası İnşaat Teknolojisi ve Ekipmanları Fuarı’nda katılımcı olarak yer alacak.


Mimari cephe sistemleri, ofis bölme sistemleri, alüminyum ekstrüzyon profil ürünleri, kompozit panel ve alt konstrüksiyon cephe kaplama sistemleriyle yapı-inşaat sektörüne 25 yıldır kapsamlı ürünleriyle hizmet sunan Sistem Alüminyum 2018 yılı boyunca Avrupa ve Ortadoğuda katılımcısı olduğu fuar serisine SIB fuarıyla devam ediyor.

Sistem Alüminyum, 300 bin metre karelik bir alan üzerinde kurulu Çorlu tesislerinde gerçekleştirdiği üretiminin yıllık 50 bin tonluk alüminyum ekstrüzyon profil ve cephe sistemlerinin, yaklaşık %60lık bir bölümünü dünya çapında ihracat pazarlarına arz ediyor. Ortadoğu ve Kuzey Afrika bölgesi ülkeleri de Avrupa’nın ardından yoğun pazarlama ve satış faaliyetlerinin gerçekleştiği bir hedef Pazar olarak gelecek yıllar için de önemli bir ihracat pazarı olarak SİSTEM Alüminyum’un faaliyet sahalarından biri durumunda.