Sektörde yenilikçi ve yüksek kaliteli alüminyum ekstrüzyon ve kompozit panel ürünleri kullanıcılarına sunmayı ilke edinen Sistem Alüminyum, dünya çapında markaların en önemli buluşma organizasyonlarından biri olan BouwBeurs 2019 Utrecht Fuarına katıldı. 

HOLLANDA’DA YENİ SİSTEMLERİNİ TANITTI

4-8 Şubat tarihleri arasında Hollanda’da gerçekleştirilen BouwBeurs 2019 Utrecht fuarına katılan marka, burada cephe sistemleri, cotta ürünleri sürgülü kapı pencere sistemleri ve A2 nitelikli yanmaz kompozit panel segmentlerindeki yeni ürünlerini ziyaretçilerine tanıttı. Sistem Alüminyum'un Hol 09, stand: B081'de yer alan standı birçok profesyonel tarafından ziyaret ediliyor.

Sistem Alüminyum A.Ş.'nin her geçen gün artan başarısının altında sürekli gelişime verdiği değer yatıyor.  Yenilikleri takip eden ve teknolojiye ve ekip uzmanlığına yatırım yaparak sürekli gelişimi amaçlayan Sistem Alüminyum, Ar-Ge ve Ür-Ge faaliyetlerini son yıllarda ekipman ve personel yatırımlarıyla genişlettiği Ar-Ge Merkezi ile devam ediyor. İnşaat ve birçok sektörün endüstriyel alüminyum profil ihtiyaçlarına cevap veren üretici kimliği ile beraber Sistem Alüminyum; üretim alanındaki bilgi birikimini, tasarım ve Ür-Ge çalışmalarıyla zenginleştirerek yüksek kalitedeki ürünlerini kendi markalarıyla da pazarın hizmetine sunuyor. ALUTECH Sistem Series (Cephe, kapı ve pencere sistemleri) ve ALUTECHBOND (alüminyum kompozit panel) markaları altında Sistem'in inşaat sektörüne yönelik geniş bir ürün yelpazesi mevcut.