Alüminyum profiller ve sandviç kompozit panel ürünlerindeki başarısıyla isminden söz ettiren Sistem Alüminyum, yurt içinin yanı sıra yurt dışında katıldığı fuarlarda hedef kitlesiyle buluşmaya devam ediyor. Firma, Fransa’nın en önemli fuarları arasında yer alan 4-8 Kasım tarihleri arasında gerçekleşen BATIMAT PARIS 2019- Paris Uluslararası İnşaat Teknolojisi ve Ekipmanları Fuarı'na katılım gerçekleştirdi. Dünya markalarının stant kurduğu fuarda Sitem Alüminyum, Hol: 5A Stand: D126 bulundan standında sistemlerini tanıttı. 

YENİ SİSTEMLERİNİ TANITTI

Sistem Alüminyum, BATIMAT PARIS 2019 Fuarında yeni ‘Eco-Slide, sürme kapı-pencere serisi’ Teona S80, Alutech Giyotin Pencere Sistemi, seramik, cotta ve kompozitlerden oluşan Soğuk Cephe Kaplama Sistemleri, W-75 serisi yalıtımlı kapı-pencere ve vasistas ile D1 acil çıkış kapısı sistemleri ile AlutechBond A2-B1-B2 kompozit panel cephe kaplama gibi daha birçok sistemlerini tanıttı. 

Alüminyum sektöründe 25 yılı aşkın süredir ekstrüzyon alüminyum profiller ve yapı malzemeleri sektöründe faaliyet gösteren firma, fuarda ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gördü. 

50’den fazla ülkeye alüminyum ekstrüzyon profil ve kompozit panel ihraç eden marka, katıldığu bu gibi fuarlarla ihracat payını daha da arttırmayı hedefliyor.