Alüminyum profiller ve sandviç kompozit panel üretimi gerçekleştiren Sistem Alüminyum, bu yıl da farklı organizasyonlarda hedef kitlesi ile buluşmaya devam ediyor. 

Alüminyum sektöründe 25 yılı aşkın süredir, ekstrüzyon alüminyum profiller ve yapı malzemeleri sektöründe çalışmalarını sürdüren Sistem Alüminyum, sektörünün en önemli etkinliklerinden biri olan Avrasya Pencere ve Kapı Fuar’nda yer alacak.
Sektörden birçok oyuncunun yer alacağı Avrasya Pencere ve Kapı Fuarı, 4-7 Mart tarihleri arasında TÜYAP İstanbul Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek. Sistem Alüminyum, fuarda Hol 14 Stand 1405B’de yer alacak standında yurt içinden ve yurt dışından gelen ziyaretçilerini ağırlayacak.  

Yurt içinin yanı sıra yurt dışında da önemli çalışmalara imza atan marka, çalışanlarına verdiği değerle de isminden bahsettiriyor. 2018-2019 döneminde uyguladığı "Kontenjan Fazlası Engelli Çalışan İstihdamı" programıyla birçok engelli çalışanını ailesine katan Sistem Alüminyum, ülke istihdamına katkı sağlayan önde gelen şirketler arasında yer alıyor. Sistem Alüminyum, Kontenjan Fazlası Engelli Çalışan İstihdamı" programı kapsamında bünyesinde istihdam ettiği engelli çalışanlar nedeniyle Tekirdağ Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından ödüle layık görüldü.