Dijitalleşme hakkında değerlendirmede bulunan Yağmur İskele Sistemleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Yağmur, şunları söyledi:
“Her yatırımda olduğu gibi dijitalleşme ve otomasyon yatırımlarını da doğru zamanda yapmak gerekir. Herkes kendi sektöründeki global çaptaki firmaları iyi analiz etmeli, kendine uygun modeli belirlemelidir. Ayrıca bu yatırımlarda öncü olan otomotiv sektörünü incelemenin çok faydası olacağına inanıyorum. Her firma kendi planlamasını doğru yapması gerekir. Firmaların bu süreçte nakit akış dengesine her zamandan daha çok dikkat etmesi gerekir. Atalarımızın dediği gibi demir tavında dövülür. Doğru zamanda yapılmayan yatırımlar maalesef hüsranla sonuçlanabilmekte.

“HEDEFİMİZ TAM OTOMASYONA GEÇMEK””

Dijitalleşme ve online eğitim çok hızlı gelişiyorken bu süreç daha da bir tetikledi. Dijitalleşme, dijital para hayatımızın her alanında bundan sonra daha fazla yer alacaktır. Şirketlerin geleceği dijital çağa ne kadar ayak uydurabileceklerine bağlı. Biz üretimde yıllardır otomasyona çok önem veriyoruz. Bundan sonraki hedefimiz tam otomasyona geçmek. Satış tarafında yeni web sayfamızı devreye aldık. Beyaz yakalı personelimizin çoğu uzaktan çalışma modülüne geçti. Bu süreci sürdürmeyi düşünüyoruz.”