Müşteri memnuniyetine önem veren Sima Cephe, yenilikleri gündemine taşımaya devam ediyor. PMI Metodolojisine entegre olan markanın Yönetim Kurulu Başkanı Savaş Karakoç, bu yeni oluşumu sektörde gerçekleştiren ilk isimlerden biri olarak, 2019 yılı içerisinde hızlı teslimat ile projelerinde müşteri memnuniyetini üst düzeyde sağlamayı ve yollarına emin adımlarla ilerlemeyi hedeflediklerini belirtti.

Sima Cephe’nin çalışmaları, hizmetleri hakkında bilgi verir misiniz?

Sima Cephe firması olarak 15 yıldır inşaat sektöründeki birçok firmaya çözüm ortağı olduk. Firmamız, İstanbul/Kurtköy Sanayi Mahallesi içeresinde 2 bin metrekare açık alan ve 2500 metrekare kapalı alanda yer almaktadır. Tesislerimizin tamamı, CNC otomasyon sistemiyle farklı konseptlere hizmet verebilmektedir. Çalışmalarımızı daha geniş tutarak müşterilerimizin taleplerine maximum derecede cevap verebilmekteyiz.

Sima Cephe olarak cephe sistemleri, doğrama ve kapılar, cephe kaplamaları, güneş koruyucu ve kırıcı sistemler, transparan cepheler, panel cephe sistemleri, otomasyon kapı ve pencere sistemleri, skylight sistemlerinin yanı sıra çelik konstrüksiyon işleri ve imalatını yaptığımız lazer kesim mesh, perfore saç imalatı, giyotin, özel bağlantı aparatları ve ankrajlar gibi alanlarda da çalışmalarımız mevcuttur.

Yakın zamanda yeni bir ürün ya da yatırım çalışmanız oldu mu veya olacak mı? 2019 yılı hedeflerinizi öğrenebilir miyiz?

Sima Cephe olarak öncelikle çalışanlarımızın eğitimi ve gelişimi bizim için en büyük yatırımdır. Fikirlere olan saygımız ve desteğimiz firmamızın ufkunu genişletmektedir. Bulunmuş olduğumuz sektörde ilklere öncülük eden firmalardan olmaktan gurur duymaktayız. Ar-Ge çalışmalarımız genç kadromuzdan oluşmaktadır. Bu yıl daha sistematik, daha şeffaf ve daha hızlı projelendirme süreci yönetmek için “PMI Metodolojisini “ firmamıza entegre etmeye başladık. Bu yeni oluşumu sektörde gerçekleştiren ilk isimlerden biri olarak, 2019 yılı içerisinde hızlı teslimat ile projelerimizde müşteri memnuniyetini üst düzeyde sağlamayı ve yolumuza emin adımlarla ilerlemeyi hedeflemekteyiz