İZOCAM YÜZDE 4 ORANINDA HACİMSEL BÜYÜME BEKLİYOR İZOCAM YÜZDE 4 ORANINDA HACİMSEL BÜYÜME BEKLİYOR

Kente değer katma hedefiyle 2011 yılından bu yana güven, kalite ve insan odaklı yaşam alanları inşa eden Siltaş Yapı’nın geçtiğimiz günlerde lansmanı gerçekleşen projesi Siltaş Panorama ulaşım avantajıyla da yoğun ilgi görüyor. İstanbul Anadolu Yakası’nın gözde yerleşim merkezlerinden Pendik’te yükselen proje; kara, deniz, hava yolu ve raylı sistem gibi pek çok ulaşım alternatifinin kesişim noktasında yer alıyor.

650 KONUT VE 24 TİCARİ ÜNİTE

Siltaş Panorama projesi adını, önü hiç kapanmayacak panoramik deniz manzarasından alıyor. Denize ve yeşile komşu olarak Pendik’te kayıpsız alan felsefesiyle tasarlanan proje; modern mimarisi ve trafikten uzak doğanın içindeki huzurlu ortamıyla eksiksiz bir sosyal yaşam deneyimi sunmaya hazırlanıyor. 23 bin metrekarelik arazi alanına sahip Siltaş Panorama, 7 ve 11 katlı 13 bloktan oluşuyor. 650 konut ve 24 ticari ünitenin yer aldığı projenin yüzde 65’i sosyal donatı ve peyzaj alanlarına ayrılmış durumda. Sadece bir ev değil, komple bir yaşam alanı sunan LifeX konseptinin içerisinde; proje sakinlerinin misafirlerini beş yıldızlı otel konforunda ağırlayabilecekleri misafir süiti, geniş ekranda film ya da maç izleyebilecekleri cep sineması, klasik bir kafeterya yerine içeceklerini yudumlarken aynı zamanda kütüphaneden seçtikleri bir kitabı okuyabilecekleri kafe-kütüphane başta olmak üzere yaşama ekstra konfor katacak pek çok detay mevcut. Ayrıca projede; yüzme havuzu, toplantı odası, çocuk oyun odası, fitness salonu, sauna, yürüyüş ve bisiklet parkuru, kamelya ve dinlenme alanları, spor ve oyun sahaları, süs havuzları, şelaleler ve koku bahçeleri de bulunuyor. Proje bir tatil köyünü aratmayan eşsiz konseptiyle ev sahiplerine dört mevsim tatildeymiş gibi hissettiriyor.

BİRÇOK ULAŞIM ALTERNATİFİNİN KESİŞİM NOKTASINDA

Siltaş Panorama kara, deniz, hava yolu ve raylı sistem gibi pek çok farklı ulaşım alternatifinin kesişim noktasında yer alıyor. Proje; metroya 4 dakika, Pendik sahiline 5 dakika, Pendik Marina’ya 9 dakika, yüksek hızlı trene ve İDO Pendik Terminali’ne 5 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 10 dakika, Viaport’a 18 dakika, Adalar’a 25 dakika ve üçüncü köprü bağlantı yoluna 10 dakika mesafede konumlanıyor. E -5’e 2 dakika, FSM köprüsüne 25 dakika ve TEM’e 10 dakika uzaklıkta bulunan proje; okul, market, AVM, kuaför, hastane gibi önemli noktalara yakınlığıyla da yaşam standartlarını yükseltiyor.

HASTANEDEN ÜNİVERSİTEYE PEK ÇOK KURUMA YAKINLIĞIYLA İLGİ GÖRÜYOR

Türkiye’nin inovasyon merkezi olan Teknopark’a 6 dakika mesafede bulunan Siltaş Panorama; birçok eğitim kurumu, kamu kurumu ve hastanenin yanı başında yer alıyor. Proje; Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne 5 dakika, Okan Üniversitesi’ne 12 dakika, Maltepe Üniversitesi’ne 15 dakika, Sabancı Üniversitesi’ne 12 dakika, Kartal’da yer alan İstanbul Anadolu Adliye Sarayı’na 10 dakikalık mesafede konumlanıyor. Pendik Marina’ya ek olarak Viaport, Tuzla Marina, Pendorya, Neomarin, Maltepe Park, Piazza, Anatolium Marmara ve IKEA gibi çok sayıda alışveriş merkezi de projeye çok yakın konumda bulunuyor.