Sika, mevcutta sahip olduğu ürün portföyüyle hızlı montajdan yavaş kürlenme çözümlerine kadar farklı sektörlerin tüm ihtiyaçlarına yönelik elastik sızdırmazlık ve yapıştırma çözümleri sunuyor. Sika, sahip olduğu ürün portföyüyle ayrıca yapıştırma, sızdırmazlık, sönümleme, takviye ve koruyucu sistemleri bir araya getiriyor. Sektörlere özel ürünleri geliştirmesi sayesinde de üreticiler için itici güç oluşturuyor. Sika, İklimlendirme sistemleri için geliştirdiği, klima ekipmanlarından ısı eşanjör cihazlarına kadar tüm ürünlerde kullanılabilen sızdırmazlık ve yapıştırıcı ürünleri sunuyor. Hava koşullarına karşı yüksek direncinin yanı sıra, sahip olduğu ISO 846 sertifikası sayesinde sağlıklı çözümler ile karşımıza çıkıyor. 

MALİYET OPTİMİZASYONU SUNUYOR 

Yapısal ve jenerik türde yapıştırmalar için geniş bir yelpazede çözüm sunan Sika, tüm montaj prosesinin sağlıklı bir şekilde yapılmasını hedefliyor. Bu hedefine ulaşabilmek içinse en zorlu pazar gerekliliklerini yerine getiriyor. Havalandırma sistemleri imalatçıları, metal gövdelerin ve filtre sistemleri çerçevelerinin yapıştırılması, sızdırmazlığının ve ses sönümlemenin sağlanması konusunda maliyet optimizasyonu ve uzun vadeli sonuçlar açısından Sika'nın teknolojilerine güveniyor.

DAYANIKLI ÇÖZÜMLER SAĞLIYOR 

Sika, tasarım konusunda sınırları ortadan kaldıran ürünler sunuyor. Sika ürünleri hem dayanımı artırıyor hem de cihazların daha sessiz ve hafif olmasını sağlıyor. En önemlisi de en konusunda cihazlarda daha verimli hale getiriyor. Hızlı kürlenme, farklı sıcak aralıklarında üstün yapışma ve uzun süreli dayanıklılık sunuyor.  Punto ve kaynağın neden olduğu korozyon riskinin ortadan kaldırılması ile sektörde daha uzun kullanım imkanı sağlıyor. Sika, ısıtma, soğutma ve havalandırma endüstrisine Sikaflex® ve Sikasil® ailesi altında hizmet verdiği çok sayıda ürünü bulunuyor.