Özgün tasarımlarıyla modern çağın mutfak dekorasyonuna estetik bir dokunuş katan Silverline, aydınlatma ve havalandırma fonksiyonuna sahip Sidelighted ile kullanıcıların farklı ihtiyaçlarını tek bir ürünle karşılıyor. Tavan tipi davlumbaz Sidelighted yüksek emiş gücüyle ortamdaki kokuyu anında yok ederken, led aydınlatma özelliği sayesinde yaydığı birbirinden güzel neon renklerle mutfağın atmosferini baştan yaratıyor. 

MUTFAKLAR NEON RENKLERLE CANLANIYOR

Hem siyah hem de beyaz renk seçeneği olan Sidelighted, ada tipi mutfaklar için ideal. Davlumbaz teknolojisinde yenilikçi tasarım çizgisiyle fark yaratan Silverline, aydınlatma ve havalandırma özelliğine sahip Sidelighted ile geleceğin mutfak trendlerine yön veriyor. Paslanmaz çelik gövdenin LED aydınlatma ile bütünleştiği Sidelighted yaydığı farklı neon renkler ya da beyaz ışık ile kullanıcı ortam aydınlatmasını hissettiği moda göre değiştirebiliyor. Dekoratif duruşuyla mutfak dekorasyonuyla bütünleşen Sidelighted, kıvrımlı kenarlarıyla estetik ve iddialı bir görünüm sergiliyor. 

İKLİMLENDİRME SEKTÖRÜNDE KROMAŞ: "YÜZEY İŞLEMDE LİDER MARKA" İKLİMLENDİRME SEKTÖRÜNDE KROMAŞ: "YÜZEY İŞLEMDE LİDER MARKA"

3 AYRI ÖDÜLE LÂYIK GÖRÜLEN ÖZEL BİR TASARIM

Kolay temizlenen aktif karbon filtre ile yemek kokularını hızla hapseden tavan tipi davlumbaz, yüksek emiş performansıyla her daim temiz ve ferah bir ortam sunuyor. Silverline + uygulamasının kullanıcı dostu ara yüzü sayesinde ise davlumbazın hem aydınlatma ayarları hem de çekiş seviyesi telefon üzerinden kontrol edebiliyor. Sidelighted, dünyanın en prestijli ve tüm dünyada kabul gören yarışması Plus X Awards tarafından kullanım kolaylığı, yüksek kalite ve tasarım alanında 3’er ayrı ödüle lâyık görülen özel bir tasarım...