Günlük yaşamı olumsuz etkileyen hava sıcaklıkları etkisini devam ettirirken sağlıklı ve ekonomik iklimlendirme ihtiyacı, işletmeler için de büyük önem arz ediyor. Geniş alana yayılan işletmelerde daha sağlıklı ve verimli iklimlendirmeyi hafif ticari klimalar ile mümkün kılan E.C.A., yaz mevsimini serin kılıyor. Kaset ve salon tipi olmak üzere kullanıcısına 2 farklı seçenekle sunulan hafif ticari klimalar, bünyesinde yer alan R32 gazıyla da doğayı koruyan iklimlendirme yapıyor. Hafif ticari klimaların tümü full DC inverter teknolojisini içeriyor.

ÖZEL FİLTRE SİSTEMİ SAYESİNDE TOZ VE PARTİKÜLLERDEN ARINMIŞ TEMİZ HAVA

18.000-24.000-36.000-48.000 BTU/h kapasite seçenekleriyle sunulan kaset tipi klimalar, iklimlendirme yaptığı alana 4 yönlü hava akışı sağlıyor. Kompakt tasarımıyla geniş alanlarda üstün performans gösteren kaset tipi klimalar; 24 saat/haftalık zaman ayarı, akıllı kanat yönlendirmesi, çevre ve iç sıcaklık değerlerine göre çalışan otomatik mod seçeneği gibi özellikleriyle de konfor vadediyor. Havadaki toz ve partiküllere karşı özel filtre sistemiyle önlem alan cihaz, sağlıklı çözüm sunarken sessiz çalışma moduyla da kapalı ortamlardaki gürültü problemine çözüm üretiyor.

SUYUN YÜZDE 40'I ŞEBEKELERDE KAYBEDİLİYOR SUYUN YÜZDE 40'I ŞEBEKELERDE KAYBEDİLİYOR

3 DAKİKA KORUMA FONKSİYONU İLE UZUN KOMPRESÖR ÖMRÜ

E.C.A. salon tipi klimalar, 48.000-60.000 BTU/h kapasite seçenekleriyle kullanıcısına sunulurken 48.000 BTU/h kapasiteli üründe monofaze ve trifaze güç alternatifleri bulunuyor. Cihazın 3D sağ-sol hava akışı, bulunduğu ortamı ideal koşullarda iklimlendirmede konusunda ise benzerlerinden ayrışıyor. LCD gösterge, akıllı defrost özelliği, sessiz çalışma modu ile çevre ve iç sıcaklık değerlerine göre çalışan otomatik mod seçeneği de kullanım konusunda kolaylık sağlıyor. Cihazın 3 dakika koruma fonksiyonu, kompresör ömrünü uzatırken, sahip olduğu estetik tasarımı ise mekanın aurasıyla olan uyumunu günün her anında yansıtmayı başarıyor.