Doğru hava uzmanı Daikin, kullanıcılarının farklı iklimlendirme ihtiyaç ve beklentilerini karşılayan geniş ürün gamını, yeni teknolojiler ile donatmaya devam ediyor. Daikin’in en fazla tercih edilen kliması Shira Eco artık yeni nesil çevreci R32 soğutucu akışkan ile üretilmeye başladı. Yeni ürünü ile sektörde fark yaratan Daikin’in zengin ürün gamı içerisinde en ekonomik fiyatlardan birine sahip olan Shira Eco, R32 soğutucu akışkanla konforunu ve tasarruf gücünü yukarıya taşıyor.

Sürdürülebilir ısıtma ve soğutma teknolojileri konusunda sektörüne öncülük eden Daikin, yeni nesil kliması Shira Eco ile kullanıcılarına konforu ve ekonomiyi bir arada sunuyor. Yeni nesil soğutucu akışkan R32’li Shira Eco, mevcut üstün özelliklerinin yanı sıra sıfır ODP ve düşük GWP değerlerine sahip bu çevre dostu gaz ile A++’a varan enerji tasarrufu sunuyor. Shira Eco verimlilik değerlerinden taviz vermeden daha ekonomik bir klima arayanlara ideal bir çözüm olarak öne çıkıyor. Daikin, yeni nesil çevreci R32 soğutucu akışkanlı Shira Eco modeli kullanıcılarına soğutmanın yanı sıra ısıtma performansı ile 4 mevsim kesintisiz konfor yaşatıyor.

KÖTÜ BAKTERİ VE VİRÜSÜ TEMİZLİYOR

Özel titanyum apatit hava temizleme filtresine sahip Shira Eco klima, havadaki toz partiküllerini temizlerken bakteri, virüs gibi organik kirleticileri emiyor ve kötü kokuları gideriyor. Bu özelliğinin yanında opsiyonel çevrimiçi kumandası (Wi-Fi) ile de yönetilebilen Shira Eco, istenilen yerden dilediğiniz gibi ayarlanabiliyor.

Yumuşak hatları ve estetik görünümü ile öne çıkan Daikin Shira Eco, mekanın bütünlüğünü bozmayacak kompakt yapısıyla her ortama ve farklı dekorasyon stillerine uyum sağlıyor. Cihazın, tek bir dış üniteye birden fazla iç ünitenin bağlanabildiği multi sistemlere de uyumlu olması hem hacimsel hem ekonomik avantaj yaratıyor.

Düşük ses seviyesi ve ‘Gece Ayar Modu’ ile uyurken de konforu üst seviyede tutan Shira Eco evler, küçük ofisler ve sistem odaları için ideal bir çözüm oluşturuyor. ‘Gece Ayar Modu’ gece boyuncu aşırı ısınma ya da soğutmayı engelleyerek tasarruf sağlarken, ‘Güçlü Mod’ özelliği de istenilen sıcaklığa minimum sürede ulaşmayı mümkün hale getiriyor. Shira Eco’nun konforlu üfleme özelliği soğuk havayı yukarıdan üfleyerek soğuk havanın direkt kişiye temas etmesini engelliyor, ısıtma fonksiyonuna geçtiğinde ise sıcak hava otomatik olarak aşağıya yönlendiriyor. Kumanda üzerinde bulunan ‘Basit Zamanlayıcı’ tuşu sayesinde klimanın ne zaman çalışacağı programlanabilen Shira Eco, üstün özellikleriyle sektördeki benzerlerinden ayrışarak çıtayı yukarı taşıyor.

Daikin teknolojisi ve kalitesiyle üretilen R32 soğutucu akışkanlı Daikin Shira Eco, hem ekonomik hem çevreci hem de verimli bir çözüm olarak tüketicinin tüm beklentilerini karşılıyor. Daikin, üstün teknolojisiyle yenilikler üretmeye ve sektöre öncülük etmeye devam ediyor.