Armada Groupe bünyesinde faaliyet gösteren Armada Botanik firmasının bir markası olan AquaVerde ihtisas fuarına “Sert Zemin Çözümleri” standı ile katılım sağladı. Araç ve ağır araç trafiğine uygun sert zemin döşeme sistemlerinin sergilendiği standa yoğun ilgi gösterildi.   
AquaVerde markası ile fuara katılım sağlayan Armada Groupe, İnovatif ürünleriyle göz kamaştırdı. Sektöre farklı bakış açıları kazandıran AquaVerde katılımcı ve ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.
AquaVerde sert semin döşeme sistemleri, son derece yüksek basınç dayanımları ile sadece otomobiller için değil aynı zamanda ağır araçlar için de uygundur. 


AquaVerde peyzaj düzenlemesi konusunda Yeşil Çatı/Yeşil Duvar, Sert Zemin Elemanları, Drenaj Plakaları ve Yükseltilmiş Dış Mekân Döşeme Sistemleri konusunda sektörün oyuncuları tasarım ve uygulama firmalarına hizmet vermek üzere Armada Groupe bünyesinde faaliyet gösteren Armada Botanik firmasının bir markasıdır. 


25 yılı aşkın deneyimiyle yaya ve araç trafiğine uygun inovatif çözümler sunan AquaVerde sert zemin döşeme sistemleri konusunda sektörün aranan öncü markalarından olmuştur.