Türkiye’de bayi sayısını arttırmaya odaklanan Seramiksan’ın, İstanbul’daki yeni bayisi Renker Yapı, 23 Kasım Cuma günü kapılarını ziyaretçilerine açtı. İstanbul Anadolu Yakası’nda konumlanan bayinin açılışında Seramiksan Türkiye Satış Müdürü M. Süreyya Çağlar, Seramiksan bölge müdürleri, saha müdürleri, mimari grup, Renker Yapı’nın sahibi Faruk Emirbuyuran ve çok sayıda davetli yer aldı.

FARKLI YAŞAM ALANLARI İÇİN SERAMİK

Renker Yapı’nın yeni showroomunda ıslak mekanlar, tüm yaşam alanları ve kamusal alan için kullanılabilecek seramik, granit karolardan oluşan yüzlerce ürün çeşidi ve benzersiz vitrifiye ürünleriyer alıyor.

“MÜŞTERİLERİMİZE KALİTELİ ÜRÜNLER SUNMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Renker Yapı firmasının sahibi Faruk Emirbuyuran’ı tebrik eden Seramiksan Türkiye Satış Müdürü M. Süreyya Çağlar: “Bu yıl da kaliteli hizmet anlayışıyla bayi sayımızı genişletmeye devam ediyoruz. Bizleri daima en iyisini yapmaya teşvik eden bayilerimizin ve nihai tüketicilerimizin beklentilerine cevap vermek için inovasyonu ön planda tutarak müşteri odaklı bir anlayış ve yeniliklerle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. “İyi Tasarım Herkesin Hakkı” mottosuyla hedef kitlemize kaliteli ürünler sunmak için çalışıyoruz. İhtiyaca uygun özel ürünler üretiyor ve ürünlerimizi Türkiye’nin her yerine ulaştırmayı amaçlıyoruz. Erenköy’de bulunan yeni bayimiz Renker Yapı’nın açılışını yaptık. Yeni bayimiz Renker Yapı ile verimli işbirliğimizin uzun seneler devam edeceğine inanıyoruz. Renker Yapı’ya bol kazançlı günler diliyoruz.” dedi.