İSTANBUL (AA) - Seramiksan, en yeni vitrifiye koleksiyonlarını, 10-14 Mart tarihleri arasında CNR Expo'da gerçekleştirilecek olan Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı UNICERA'da sektör profesyonelleri ve ziyaretçilerinin beğenisine sunacak.

Konuyla ilgili olarak Seramiksan tarafından yapılan açıklamaya göre, Seramiksan, uluslararası alanda çok sayıda  başarıya imza atan tasarımcı Bilge Nur Saltık ile güçlerini birleştirerek banyolarda tasarım algısını güçlendirdiği yeni koleksiyonu Livello ve Stella'nın lansmanını ilk defa UNICERA'da yapacak.

Lavabo kenarında kullanılan alanı arttırmaya hedeflenen "Livello Serisi", oval ve silindirik olmak üzere iki tezgah üstü lavabodan meydana geliyor. Üst üste tasarlanmış iki katman, kullanılan alanı genişletirken, kullanıcıyı daha düzenli olmaya motive etmeyi hedefliyor. Lavaboda depolamayı olanaklı hale getiren Livello, lavabonun etrafını kirletmeden ürünlerin kullanılmasını ve ardından temizliğini de kolaylaştırıyor.

"Stella Serisi" ise vitrifiye ürünlerine çağdaş bir bakış açısı katıyor. Geometrik formları günlük hayata adapte eden seri, oval ve silindirik olmak üzere iki tezgah üstü lavabodan meydana geliyor. Dış yüzeyi kıvrılmış origami formlarını andıran Stella koleksiyonu, banyolara zarif bir dokunuş sergiliyor.

Seramiksan'ın sergileyeceği diğer yeni serileri ise küçüklüğüyle fark yaratan, dar alanlar için mükemmel çözümler katan "Petite", lavabo, bide, klozet, tasarım bütünlüğü sunan "Bold" ve geniş tasarımıyla rahat bir kullanım alanı sunan ve su akışını kolaylaştıran dizayna sahip "Satürn", banyolara zarif bir dokunuş kazandıracak.