16’ncı yüzyılın İtalya’sında keşfedilen zemin kaplama stili Terrazo, Bien’in yeni teknolojilerle üretip tasarladığı Sempre Koleksiyonu’nda hayat buldu. Bugünkü Terrazzo stili, yeni teknolojilerle, çok daha canlı renklerde, farklı ebatlarda üretilerek geçmişin izlerini günümüze taşıdı. Doğaya saygılı ve çevre dostu Bien’in Sempre Koleksiyonu da bu izleri modernize edilmiş haliyle üzerinde barındırıyor.

Özgün mekanlar tasarlamanıza imkan tanıyan koleksiyon 60x60, 19,7x19,7 olmak üzere iki farklı ebatta üretiliyor. Grigio ve Nero adlarıyla iki renk seçeneği bulunan Sempre Koleksiyonu, duvardan zemine, iç mekandan dış mekana kadar farklı alanlarda kullanıma imkan tanıyor.

Koleksiyon, üzerindeki taneciklerin büyük ve küçük olmasına göre de Sempre, Sempre Junior olarak iki grupta tasarlanmış. Sempre Koleksiyonu bizlere, Sempre Nero 60x60, Sempre Grigio 60x60, Sempre Junior Nero 60x60, Sempre Junior Grigio 60x60, Sempre Junior Neo 19,7x19,7, Sempre Junior Grigo 19,7x19,7 olmak üzere farklı ebat ve tanecik boyutu ile 6 seçenek sunuyor.
Tarzıyla geçmişten izler taşıyan koleksiyon yaşam alanlarının yanı sıra kafe, restoran ve teraslar için de ideal bir alternatif oluşturuyor.