İnşaat sektörüne 40 yıldır hizmet veren Saray Grup bünyesinde 2004’te faaliyete başlayan Saray PVC, üretimdeki üst düzey kalitesini birçok yerli ve yabancı belgeyle taçlandırırken, Avrupa’dan Orta Doğu’ya, Afrika’dan Orta Asya’ya uzanan ihracat haritası ile uluslararası projelerde mimarların tercihini oluşturuyor. Enerji sorununa çözüm getiren, gürültü ve hava kirliliğinin içeri girmesini önleyerek kullanıcılara konforlu ve sağlıklı bir yaşam ortamı sunan üstün yalıtım özelliğine sahip ürünleriyle sektörün öncü markası Saray PVC, inovasyon ve tasarımı buluşturan yeni nesil Saray Selective pencere sistemleri ile çıtayı daha da yukarı taşıyor.
 

MİMARİ PROJELERE DEĞER KATAN SEÇKİN ÜRÜN

Adının işaret ettiği gibi seçkin bir ürün serisi olan Saray Selective, uzun Ar-Ge çalışmaları sonucu piyasaya sunuldu. 3 contalı yapısı, 76 mm kasa derinliği, damlalıklı kanadı ve 6 odacıklı profilleri sayesinde hava geçirimi, su sızdırmazlığı, rüzgar direnci ve ısı yalıtım katsayısı ile alanının en üstün performans değerlerine sahip Saray Selective, nitelikli yapılara değer katmak üzere tasarlandı. 

DÜNYADAKİ BÜTÜN AKSESUARLAR İLE UYUMLU!

Optimum ısı ve ses yalıtımı sağlayan özgün tasarımının yanı sıra, özel güvenlik aksesuarlarına uyumlu yapısı, dayanıklılığı, kolay temizlenmesi, sızdırmazlığı ile de dikkat çeken Selective serisi, diğer Saray PVC ürünlerinde olduğu gibi, doğru oranlardaki hammadde formülasyonu ile fark yaratan özelliklerini uzun yıllar koruyor. 

AB standardında üretilen aksesuar kanalları sayesinde dünyada satılan her türlü aksesuar ve açılım mekanizması ile uyumlu olan Saray Selective pencere sistemleri, 76 mm’lik optimize profil derinliği ile gerek yeni binalarda gerekse renovasyonlarda rahatça kullanılabiliyor. Çok seçenekli folyo kaplama alternatifleri ile görüntü çeşitliliği sağlayan seri, kurşunsuz formülden üretilmiş yüksek kalite profillerden oluşan pencereleri ile kullanıcıların sağlığını da ön planda tutuyor. 

TASARRUF İÇİN EN KOLAY YOL

Doğru pencere seçimi, binalarda enerji maliyetini düşürmede önemli bir role sahip. 76 mm kasa derinliğine ve 3 conta sistemine sahip Saray Selective pencere sistemi, aşırı sıcağı ve soğuğu dışarıda tutarak, konforlu bir ortam sağlarken, enerji tasarrufuna, dolayısıyla doğaya ve dünyaya önemli bir katkıda bulunuyor.

SELECTIVE ÜRÜN AİLESİ:SLP SELECTİVE PLUS

Metrekare başına yılda 15 kWh ve daha düşük enerji tüketimi olan evlere ‘pasif ev’ denilmektedir. Çok sıkı bir enerji tasarrufu gerektiren ve değerleri tam olarak belirlenmiş olan pasif evlerde, yalıtılmış duvar ve çatılara ek olarak, yalıtımlı pencere ve kapı kullanımı da esastır. Profilleri köpük ile doldurulmuş, 3 contalı ve geniş cam boşluğu ile 3 cam kullanımına olanak sağlayan SLP Selective Plus pencere sistemi, pasif ev kullanımı için ideal bir üründür.
 
SLA SELECTİVE ALU STYLE

PVC profillerin alüminyum profiller ile kaplanması sonucu elde edilen SLA pencere sistemi, farklı özelliklerdeki iki nitelikli malzemenin birleşiminden oluşur; PVC’nin yüksek yalıtım ve sızdırmazlık özelliği ile alüminyumun şık, kaliteli ve sağlam görüntüsü aynı üründe biraraya gelir. Alüminyumun uzun dış ortam dayanımı ve RAL kartela seçenekleri, mimarlara sınırsız tasarım özgürlüğü sağlar. Toz boya ya da eloksal kaplama ile renklendirilen alüminyum kapaklı PVC profiller ile çok farklı görüntüler elde edilebilir. 

SLB SELECTİVE BONDED 

SLB Bonding yönteminde cam, kanat profili üzerine çift taraflı üstün performanslı bant ile yapıştırılır. Cam, profilden daha rijit bir malzeme olduğundan, bu sayede camın rijitliği profile transfer edilir ve profilin esnemesi engellenir. Sistemin taşıyıcılığı yüzde 30 oranında artırılırken, daha yüksek pencere ve kapıların yapımına imkan sağlanır.