NEA Yapı Kimyasalları’nın başarı hikayesini öğrenebilir miyiz?

NEA, 2011’de hayata geçirdiği mikrobeton® ile ülkemizde bu alandaki ilk üretici olmuştur, teknik farklılıkları ve hizmet kalitesiyle tanınır. NEA Yapı, mühendislik alt yapısı üzerine inşa edilmiş mikrobeton® zemin kaplamalarını üretir, geliştirir, uygular ve bayi kanalıyla yaygınlaştırır. NEA Yapı, ilk mikrobeton® üreticisi olarak ürün ve servis kalitesi ile zemin kaplama sektöründe öncü bir rol üstlenmiştir. Flooropal seri ürünleri, birçok markanın ve mekanın zeminlerinde modern tasarımların tamamlayıcısı olup, son kat kaplama olarak yer almaktadır. Günlük yaklaşık 30 ton kapasite ile çalışan üretim tesisimiz, yaklaşık 4.000 metrekarelik alanı kaplayacak malzemenin üretimini bir günde tamamlayabilmektedir. NEA mikrobeton® ürün yelpazesi, birbirini tamamlayan ve destekleyen teknik ürünlerden ve zemin, duvar kaplama ürünlerinden oluşur.  Ayrıca NEA Yapı, mikrobeton® zemin kaplamalarının uygulama alanlarında zeminin gerek duyduğu çeşitli teknik özeliklerde formüle edilmiş zemin düzeltme ürünleri ve tamamlayıcı teknik malzemeleri de üretir. Yerli üretim olması, malzemenin hızlı temin edilebilmesi ve projelerde devamlılığının sağlanması avantajı sağlar.

Flooropal ürününüzün kullanım alanları ve özellikleri nedir? 

Mikrobeton®lar, işlev ve ihtiyaca göre seçilebilecek farklı teknik çözümler sunar. Çarpıcı mekanik özelliklere sahip, yüksek performanslı bu zemin kaplamaları; Nea Yapı tesislerinde özel çimentolar, bağlayıcılar ve katkı maddelerinden ve optimize edilmiş formülleriyle İsveç teknolojisi kullanılarak üretilir.  Zeminlerde son kat kaplama olarak kullanılmak üzere geliştirilen, kendinden yayılma özelliğine sahip ileri teknoloji kaplama ürünlerdir. Sürat ve dolayısı ile ekonomi sağlarlar. Mikrobeton® ile oluşturulan zeminlerin en büyük avantajlarından bir diğeri uygulamasının yapıldığı aynı gün içerisinde üzerinde yürünebilir ve çok süratle kullanıma açılabilir olmasıdır. Hijyenik ve dersiz modern zeminler yaratırlar. Flooropal Mikrobeton®lar sanayide, sosyal alanlarda ve ticari mekânlarda kullanılabilirler ve hijyenik, pürüzsüz, derzsiz, terazisinde ve dekoratif zeminler oluştururlar. Mikrobeton®lar düşük çimento oranlı, toksik madde içermeyen ürünlerdir. Geri dönüştürülmüş malzeme içerikli olmaları sebebiyle de çevre dostu ürünlerdir. Mimarların, sanayicinin ve bireysel kullanıcının pratik ve hızlı mekan yaratmasına olanak verir. Modern mimari tasarımların vazgeçilmez bütünsel ürünü, hızlı ve yerinde imalat sağlayan bir yelpazedir. Mikrobeton®lar sanayi tesisleri, depolama alanları, ofis, galeri, mağaza, showroom gibi ticari alanların yanı sıra konutlarda da sağlam, uzun ömürlü ve modern görünümlü zeminler sunar. 

Mikrobeton: M-Flex ürününüzün avantajı nedir? 

FLOOROPAL M FLEX, esnek bir betondur, piyasamızda emsali olmayan özelliklere sahip bir üründür.  Alt zeminden gelebilecek hareket, çatlak ve titreşim gibi sorunlardan daha az etkilenilmesini sağlaması için formüle edilmiştir. Çift komponentli bir üründür ve esnekliği birçok zeminde diğer beton kaplamaların sağlayamayacağı fiziksel faydalar sağlar.

FLOOROPAL M FLEX, yeni inşaatlarda ve yenilenmesi gereken zeminlerde uygulanır. Uygulama alanı, çoğunlukla yüksek aşınma ve basınç mukavemeti istenen, ağır yüklere ve çok fazla trafiğe maruz sanayi ve depolama tesisleri olmakla birlikte çok süratli bir şekilde tamamlanması veya yenilenmesi gereken show-room, dükkân veya umuma açık alanlar için de ideal bir malzemedir. Özellikle çatlama riskinin yüksek olduğu zeminlerde tercih edilmelidir. FLOOROPAL M FLEX, bünyesinde kazein veya başka protein içeren katkı maddeleri bulunmaması sebebiyle özellikle hastanelerde, gıda üretim veya depolama mahallerinde kullanıma uygundur. Sneaks Up mağazaları, Türk Telekom Genel Müdürlüğü, Vitra showroomları gibi isimlerin yanı sıra Aksa Run Flat, Bonfilet gibi sanayi firmalarının zeminlerinde de tercih edilmiştir.