Çevreci ve sürdürülebilir projelerine devam eden Betek Boya, doğal kaynakları daha verimli kullanmak ve sürdürülebilirliği sağlamak için çalışmalarına devam ediyor.  Bu çalışmaların en önemlilerinden biri de Betek Boya’nın Genel Müdürlük ofisine Yeşil Ofis diplomasını alması. Marka sektöründe bu diplomaya sahip olan ilk ofis olarak örnek bir çalışmaya imza attı.

KENDİ ÇEVRE YÖNETİM SİSTEMİNİ KURDU 

WWF-Türkiye (Doğal Hayatı Koruma Vakfı) önderliğinde gerçekleştirilen Betek Genel Müdürlüğü Yeşil Ofis programı çalışmaları doğrultusunda; ilk olarak su tasarrufu atık yönetimi, atık azaltımı ve ofis çalışanların da bireysel duyarlılığın arttırılması gibi çalışmalar yürütüldü. Bu çalışmalar neticesinde Betek Boya, Genel Müdürlük Ofisi için kendi çevre yönetim sistemini kurmayı başardı. 

Ofislerde uygulanan bir tasarruf ve iyileştirme programı olan Yeşil Ofis, WWF-Türkiye’nin (Doğal Hayatı Koruma Vakfı) insanlığın doğal kaynaklar üzerindeki baskısını, ekolojik ayak izini azaltmak için oluşturduğu stratejik yaklaşımının bir parçası olarak ön plana çıkıyor.