2006 yılından bu yana peyzaj çalışmalarıyla sürdürülebilir, yenilikçi, doğal, tarihi ve kültürel değerleri koruyarak yenilikçi ve sürdürülebilir tasarım ve uygulamaları hayata geçiren SİBA Mühendislik, sektörün öne çıkan isimleri arasında yer alıyor. 

Konut, iş yeri, AVM, park ve bahçeler gibi farklı tipolojideki çalışmalarda proje ve uygulamalar gerçekleştiren markanın firma sahibi Bülent Oğuzer ülkeyi, insanları ve değerleri hedefe yönelik bir araç olarak görmeden amacın da kendisi olarak görmeye çalıştıkları bu süreçte, sektördeki tüm bileşenleriyle (fidanlık, taş, ahşap, alt yapı elemanları, mimarlık ve mühendislik hizmetleri… ) hayata renk katmaya ve gönüllere dokunmaya çalıştıklarını vurguladı.  Sektörün temel direği olan peyzaj mimarı ve teknikeri çalışma arkadaşlarıyla gerek projelendirmede gerek uygulamalarda özgün ve özenli çalışmalar ortaya koymanın yanı sıra mesleki yeterliliklerine katkı sunmada da ciddi desteklerinin olduğunu aktaran Oğuzer, “Kötü kentleşmenin bir sonucu olarak yoğun yapılaşma alanlarında, insanımızın hem zihinsel hem görsel ve dokunsal anlamda rahat hissetmelerini sağlamak, doğayı ve duyarlılığı asla unutturmamak amacı ile çok farklı türdeki bitkilerin, doğal taşların, suyun ve ahşabın tüm pozitif özelliklerini projelerimizde kullanmaya çalışıyoruz.” dedi.

Bugüne kadar birçok prestijli projeye çözüm sunan markanıın bu çalışmalarından biri de Sarıyer North Panaroma İstanbul. Müşteri memnuniyeti odaklı yaklaşımıyla projenin peyzaj alana sürdürülebilir bir çözüm sunan marka, başarısıyla isminden bir kez daha bahsettirdi.