Yeni yıla özel avantajlar sunan Greenist, ev sahiplerini şehir merkezinde rahat edebilecekleri, huzurlu ve yeşilin bol olduğu bir yaşama davet ediyor.   

Saray Grup güvencesini taşıyan Greenist projesinde, 2018 yıl sonuna özel bir kampanya başladı. 

KİŞİYE ÖZEL ÖDEME İMKANLARI VAR

Projenin 31 Aralık’a kadar satışı gerçekleşecek 10 daireyi içeren kampanyası kapsamında, peşin yapılan alımlarda yüzde 15 indirimin yanı sıra kişiye özel ödeme imkanları da bulunuyor.

Projede teslimatların hemen yapılacağı dairelerde fırın, set üstü ocak, davlumbaz, bulaşık makinası, çamaşır makinası, kurutma makinası, salon ve ebeveyn odasında klimanın yanı sıra projesine göre gömme dolap bulunuyor.

Dairelerdeki oda sayısı kadar ev sahiplerinin otopark hakkına sahip olacağı proje, 1+1’den 5+1’e dublekslerin de olduğu birçok opsiyonu ile sakinlerini bekliyor.

HER YAŞA VE ZEVKE HİTAP EDEN SOSYAL ALANLAR

Sosyal alanlarının çokluğu ile dikkat çeken Greenist projesinde, oyun parklarından özel çocuk kulübüne, hobi odalarından kafe ve restorana, açık-kapalı yüzme havuzundan fitness salonuna her yaşa ve her zevke uygun aktiviteler mevcut.

Güvenliğin öncelik olduğu, 7/24 çalışan kamera sisteminin haricinde giriş-çıkış noktalarında güvenlik görevlilerinin yer aldığı proje, Bahçelievler’de bölgenin prestijli eğitim kurumları ve sağlık merkezlerine yakın olması nedeniyle de ilgiyle karşılanıyor.