Endüstriyel modüler yapı üretimindeki başarısıyla isminden söz ettiren Monte Grup, ürün ve hizmet kalitesiyle öne çıkan bir marka. 

Endüstriyel modüler yapılarıyla cafe, satış ofisi, ev gibi farklı kullanım alanlarının ihtiyaçlarına cevap veren markanın öne çıkan çözümlerinden biri de şantiye konteynerleri. 

İnşaat şantiyeleri iklim şartlarıyla ve çevre faktörleriyle etkileşim içerisinde olması sebebiyle iş hayatının en zor çalışma sahalarından biri. Şantiye işçilerinin dinlenme zamanlarında ihtiyaçlarını güvenli aynı zamanda konforlu bir iç ortamda giderebilmesinde konteynerler önemli bir role sahip. Aynı zamanda ofis işlerinin de yürütüldüğü bu alanların hava koşullarından etkilenmemesi gerek. Çalışmalarında müşteri memnuniyetini esas alan Monte Grup, konteyner ve modüler yapı çeşitleriyle inşaat şantiyelerine maksimum fayda sağlıyor. 

Yatakhane, yemekhane, ofis, giyinme odası gibi birtakım ihtiyaçlar için kullanılan şantiye konteynerleri ile Monte Grup, çalışanlara güvenli ve konforlu bir yaşam alanı sunuyor. 

Sahip olduğu teknoloji ve tecrübe ile standartların çok daha ötesinde bir üretim gerçekleştiren marka taşyünü yalıtım ve izolasyon, epoksi zemin uygulaması, baklava sac zemin uygulaması, ahşap lambri uygulaması, betopan kaplama, sandwich panel kaplama, alikobant kaplama, ahşap kaplama, hidrolik açılır kapaklar, uzaktan kumandalı panjur/kepenk uygulamaları gibi ihtiyaçlara uygun birçok uygulama yapıyor.