YELİZ YİRMİBEŞ LALE - 2011 yılında hayata geçirdiği mikrobeton® ile zemin kaplama sektörüne yepyeni bir soluk getiren Nea Yapı, ofisten showrooma, depolama tesislerinden hastane gibi farklı zemin alanlarına sahip yapıların en önemli çözüm ortağı. Türkiye’de ilk mikrobeton® üreticisi olan markanın hizmet verdiği en önemli yapılardan biri de sanayi tesisleri.

ZEMİNDE YÜKSEK MUKAVEMET 

Sanayi tesislerinin zeminleri, ağır yüklere ve çok fazla trafiğe maruz kalması sebebiyle hızlı aşınmaktadır. Bu durum güvenlik ve estetik açıdan zeminin sıklıkla yenilenmesi ihtiyacını doğurması nedeniyle bakım maliyetleri artmakta ve de işlerin duraksamasına sebep olmaktadır. Nea Yapı, M TOP ve M FLEX ürünleriyle sanayi zeminlerine uzun ömürlü ve aşınmaya karşı dirençli çözümler sunmaktadır. Nea Yapı Genel Müdürü Ayşe Mortaş, ürünlerin 40 mPA basınç dayanımlarıyla ağır yükler altında tozumadan ve aşınmadan kullanılmaya müsaade ettiğini vurguluyor. Yüksek mukavemet özelliğine eşlik eden ve farklı koruyucu cilalarla sağlanabilen yüksek kimyasal malzeme dayanımı ile de sanayi zeminlerine alternatif çözüm üretebildiklerini dile getiren Mortaş, aynı zamanda iş faaliyetlerine devam ederken hızlı çözüm ihtiyacı olan sanayi zeminlerinde de, 1 gecede 600-800 m² alanların kaplamasını tamamlayarak ertesi gün üzerinde tekrar yürünebilmesine olanak sağladıklarının altını çiziyor.

Teknik farklılıkları ve hizmet kalitesiyle öne çıkan NEA Yapı, mühendislik alt yapısı üzerine inşa edilmiş mikrobeton® zemin kaplamaları üretimi ve uygulamasıyla hedef kitlesine hizmet veriyor.  Flooropal seri ürünlerinin, birçok markanın ve mekanın zeminlerinde modern tasarımların tamamlayıcısı olup, son kat kaplama olarak yer aldığını ifade eden Mortaş, günlük yaklaşık 30 ton kapasite ile çalışan üretim tesislerinin yaklaşık 4.000 metrekarelik alanı kaplayacak malzemenin üretimini bir günde tamamlayabildiğini vurguluyor. NEA mikrobeton® ürün yelpazesinin, birbirini tamamlayan ve destekleyen teknik ürünlerden ve zemin, duvar kaplama ürünlerinden oluştuğunu belirten Mortaş, ayrıca mikrobeton® zemin kaplamalarının uygulama alanlarında zeminin gerek duyduğu çeşitli teknik özeliklerde formüle edilmiş zemin düzeltme ürünleri ve tamamlayıcı teknik malzemeleri üretimi de yaptıklarını aktarıyor.