Terapol Yapı Kimyasalları firmasının çalışmaları hakkında bilgi verir misiniz?

Yapı kimyasalları sektöründe uzun yıllar profesyonel olarak sektörün önde gelen firmalarında çalıştıktan sonra, bu tecrübe ve bilgimizi kendi işimizde kullanma kararı ve heyecanıyla yola çıkmış dinamik, genç bir ekibiz. Su yalıtımı ürün gruplarımızda sahip olduğumuz teknik ürünlerde geniş bir ürün yelpazesi ile, yurt içi ve yurt dışı pazarında hizmet vermekteyiz. Proje bazında, şantiyelere bayilerimiz aracılığı ile malzeme tedariki yapmaktayız.

Hedef kitlenize sunduğunuz hizmetler ve ürün gamınız hakkında bilgi verebilir misiniz?

Poliüretan su yalıtım ürünleri, endüstriyel zemin kaplamaları, poliüretan enjeksiyonlar, astarlar, epoksi ve çimento esaslı tamir harçları, yüzey koruma konularında çözümler sunan kaliteli, sertifikalı, geniş bir ürün yelpazesine sahibiz.

Gündeminizde hangi çalışmalar var? 

Gündemimizin birinci sırasında ihracatın geliştirilmesi hedefimiz var. Yurt dışında TERAPOL markasının bilinirliğinin sağlanması amacı ile tanıtım faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz. Ana hedefimiz 2021 yılında daha geniş bir coğrafyada markamızın var olmasını sağlamaktır. Bunun yanı sıra Türkiye’de faaliyet göstermekte olan mevcut bayilerimizin sayısını artırarak; bünyemize yeni çözüm ortakları katmak, marka bilinirliğimizi artırmak yolunda çalışmalarımız devam etmektedir. Her gün gelişen teknoloji ve değişen inşaat sektörünün beklentilerini karşılayabilmek adına AR-GE çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Bu bağlamda sektörün beklentilerinin de önüne geçebilmek adına yeni ürünlerin geliştirilmesi çalışmalarımız hızla devam etmektedir. 2021 yılına girerken yeni ürünlerimizin lansmanını da yapmayı amaçlıyoruz.

Su yalıtım çözümlerinizin sağladığı avantajlar nedir? 

TERAPOL YAPI KİMYASALLARI ürün portföyümüzde yer alan ürünlerin yüksek kalitesi sayesinde, yapılarda kalıcı çözümler sağlanmaktadır. Ürünlerimizin sahip olduğu yüksek kalite, doğru detay çözümü ve kaliteli işçilik ile birlikte betonarme yapılarda korozyonu engellemekteyiz. Nemden, rutubetten ve sudan korunan yapılar, konfor alanı yüksek ve güvenilir yaşamlar sunmaktadır.

Çözüm sunduğunuz projelere örnek verebilir misiniz?

Dap Yapı Validebağ, Mezar-ı Şerif Havaalanı Afganistan, Medicana Hastanesi Ataşehir, Gemak A.Ş. Yalova, Dap Yapı İzmir, TOKİ Kuzeyşehir Gaziantep, Nest Dragos, Mevsim İstanbul Çengelköy projeleri çözüm sunduğumuz projelerden birkaçıdır.

İhracat çalışmalarınızdan bahsedebilir misiniz? Hedefinizde hangi pazarlar bulunuyor?

TERAPOL YAPI KİMYASALLARI genç ve dinamik bir firma olarak 4 ülkeye ihracat yapmaktadır. 2020 yılı bizim için yurt dışı pazarında daha geniş bir yelpazeye yayılarak; hedeflerimizi büyüttüğümüz bir yıldır. Bu süreçte ve gelecek yılda hedefimiz Uzakdoğu, Rusya, Avrupa, Ortadoğu pazarı gibi ülkelere yayılmaktır.