1986 yılında İstanbul’da kurulan Artes Havuzculuk ve Arıtma Tes. San. Tic. Ltd. Şti. sektörün önde gelen isimleri arasında yer alıyor. Kurulduğu yıldan bu yana, yüzme havuzlarının insan sağlığı üzerindeki etkisinin bilicinde olarak, ulusal ve uluslararası standartlarından taviz vermeden çalışmalarını sürdüren firma, ürün ve hizmet kalitesiyle öne çıkıyor. Yüzme havuzları kapsamında filtrasyon, dezenfeksiyon, elektrik tesisatı, ince işler yapımı [Sıva izolasyon, kaplama işlerinin yapılması] gerçekleştiren firma, tanımlanan işleri şartname ve projesine uygun olarak malzeme ve ekipmanlarını sağlayarak çalışır vaziyette teslim ediyor. 

KALİTESİYLE PROJELERE DEĞER KATIYOR

Bugüne kadar yurt içinde ve yurt dışında birçok prestijli projeye çözüm sunan Artes Havuzculuk ve Arıtma’nın tercih edildiği projelerden biri de Rönesans Maltepe Piazza. Firma; AVM, ofis binaları ve konut binalarından oluşan karma bir yapı olan projenin açık yüzme havuzu, çocuk havuzu, şelale havuzu, kuru havuz ve yansıma havuzları gibi projede yer alan tüm havuzların filtrasyon, dezenfeksiyon, elektrik tesisatı işlerini zamanında yaparak işletmeye alıp teslim etti. Artes Havuzculuk ve Arıtma bu havuzların betonarme işleri hariç tüm işleri (Filtrasyon, dezenfeksiyon, elektrik tesisatı) ile projelerini gerçekleştirdi. 

Artes Havuzculuk Ltd. Şti. Moskova’da bulunan Neva Towers proje kapsamında ise açık kapalı yüzme havuzu, jakuzi, yansıma havuzu, kuru havuz ve saunanın projelendirmesi, filtrasyon, dezenfeksiyon ve ince işlerini yapıyor. 
Artes Havuzculuk ve Arıtma; JSF- Malatya 7. Ana Jet Üs Komutanlığındaki 16.00 X 25.00 mt.lik 6 kulvarlı olimpik havuz ve eğitim havuzunun ise filtrasyon, dezenfeksiyon, elektrik tesisatı işleri ve sauna çalışmalarını tamamlanmak üzere.