Yılın ikinci yarı yılına yönelik planları hakkında bilgi veren Özler Kalıp ve İskele Sistemleri CEO'su Özelci̇, şunları söyledi:

“İş hayatımdaki 15 yıllık süre zarfında küçük, büyük, iç piyasa ya da küresel birçok kriz gördüm. İç piyasada sorun olduğu dönemde ağırlığımızı yurt dışına vererek süreci aşabiliyorduk. Ya da tam tersi iç piyasaya ağırlığımızı vererek süreç içinde pozisyonumuzu güncelleye biliyorduk. 

“KISA SÜRELİ TASARRUF TEMELLİ PROGRAM UYGULAMA KARARI ALDIK”

Şimdi durum tüm dünya genelinde belirsiz. Yönetim olarak üretim ve satış faaliyetlerimizi sürdürme noktasında kısa süreli tasarruf temelli program uygulama kararı aldık. Global belirsizlik nedeniyle büyük ölçekli yatırım planımız olmayacak. Her yıl olduğu gibi verimlilik yaşını doldurmuş robot ve diğer makinelerimizi yenilemeye devam edeceğiz. Bununla birlikte faaliyet alanımızla alakalı AR-GE çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu süreç elbette bitecek. Dünyada dengeler değişecek ve ülkeler ticaret stratejilerini yeni süreçle birlikte güncelleyecek. Bizde değişen dünyada yeni sürece hazır olarak gireceğiz. Pandemi süreci boyunca hiçbir personelimizin işine son vermemiş olmakta ayrıca gurur duyduğumuz bir durum. Yeni personel alımları ile bunu perçinlemek beklentilerimiz arasında.