Mimarşiv’in İstanbulsmd için 2011 yılından bu yana düzenlediği İkili İş Görüşmeleri ve 'Nasıl Yaptık? Neler Yapabiliriz?' başlıklı panelleri kapsayan etkinlik 15 Kasım 2018 Perşembe günü Salt Galata’da gerçekleşti.

Mimarlık Ofisleri ile yapı sektörüne hizmet veren firmaları buluşturan etkinliğe katılan Reynaers, sektöre ne tür çözüm önerileri getirdiklerini katılımcı mimarlara birebir görüşmelerle aktardı. 24 mimarlık ofisinin dahil olduğu etkinlikte 3 ayrı oturum gerçekleşti.

Mimarların ve öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği panellerin ilkinde yapımı devam eden Çamlıca TV Kulesi, ikinci oturumda Büyük Kentsel Projeler ve son oturumda Danimarkalı mimar Bo Christiansen ile Kopenhag konuşuldu.

Sabah saat 9.00’da başlayan etkinlikte sabah ve öğleden sonra toplam 2 seansta 24 mimarlık ofisi ile bir araya gelen kapı ve cephe sistemleri markası Reynaers, 10’ar dakikalık ikili görüşmelerde mimarlara yeni sistemlerini anlattı. Reynaers’in A segment sürme sistemi Hi-Finity ve bir alt segmentteki SlimPatio68 sürme sistemini tanıttığı görüşmelerde mimarların şu anda çalıştığı projeler hakkında bilgi alındı. Kısa bir ön görüşme niteliğindeki buluşmaların ardından Reynaers ve mimarlar projeleri konuşmak için randevulaştı.

Mimarlarla iş görüşmelerinin ve üç panelin düzenlendiği etkinlik saat 19.00’da son buldu.