Sektörünün önde gelen isimleri arasında yer alan Reynaers, hedef kitlesiyle farklı platformlarda buluşmaya devam ediyor. Almanya Münih’te 14- 19 Ocak 2019 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan BAU 2019 fuarına katılacak olan marka, inovatif ürünlerini sergileyecek. Duvar içine sürülebilen Slimpatio 68 ve motorlu Hi-finity sürmeler, CP 155 Slim Chicane ince kenetli sürmeler, Slimline 38 ve Masterline yüksek ısı yalıtımlı doğramalar, CW 50 gizli pencereli giydirme cephelerini tanıtacağı platformda B1 holde 329 no’lu standta bulunacak.

PROJEYE GÖRE ÖZEL DETAYLAR
 

 ‘’Birlikte daha iyi’’ felsefesini ilke edinen Reynaers, müşterilerle olan güçlü etkileşimden ekip çalışmasına, inşaat sektörünün önemli oyuncularıyla ilişki kurmaya kadar çözüm ortağıdır. Reynaers Alüminyum, bina cephelerinde inovatif ve kişiye özel çözümlerle, projeye göre özel detaylar üretiyor.

REYNAERS AVALON İLE GÖZÜNÜZDE CANLANDIRIN

Ziyaretçiler stantta Reynaers’ın dijital uygulaması olan Avalon’u da deneyimleme imkanı bulacak. AVALON, özellikle mimari çözümleri hayata geçirmek için tasarlanan, oldukça gelişmiş bir VR simülasyon alanıdır.

Bina henüz tasarım aşamasındayken, Reynaers’ın AVOLON uygulaması ile sanal ortamda binanın gerçek halini tecrübe edebiliyorsunuz. Uygulama ile binanın içinde gezebiliyor, tasarım ve teknik açıdan izleme olanağını buluyorsunuz. Uygulama sayesinde yapı elemanlarının boyutlarında ayarlamalar, malzeme ve renkte değişiklik yapabiliyorsunuz. Böylece farklı seçenekleri en gerçekçi biçimde değerlendirerek karar verme sürecini geliştirebiliyorsunuz. Avalon’la multi medya teknolojisini kullanarak yepyeni bir bakış açısına sahip olabiliyorsunuz.

YENİLİKÇİ DİJİTAL UYGULAMA ‘’THE WORLD OF REYNAERS’’

Standdaki bir diğer vurgu ise dijital inovasyona odaklanılmasını canlı bir şekilde gözler önüne seren “The World of Reynaers” uygulaması. Bu yenilikçi dijital uygulama, ziyaretçilerin birçok boyutta geniş bir yelpazede çözümler üretmesine yardımcı olur. Uygulama, multimedya teknolojisini kullanarak bilgi paylaşımına yeni yollar açmak için ziyaretçilere yeni bir bakış açısı getiriyor. Uygulama sayesinde kullanıcılar, kombinasyonları test etmek için ürün renklerini, açılış türlerini ve diğer tasarım özelliklerini değiştirebilirler. Fuarda “The World of Reynaers” uygulaması AVALON kurulumunda da deneyimlenebilir.